25 Φεβ 2018

Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας παρευρέθηκε στην κοπή της πίττας του Σ.Ο.Αιγάλεω και στο χαιρετισμό του επιβεβαίωση τη στήριξη του δήμου προς το σωματείο.
Πολλά μέλη, αθλητές, φίλοι αλλά και εκπρόσωποι της δημοτικής αρχής και φιλικών σωματείων παρευρέθηκαν στην κοπή της πίττας του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω την Κυριακή 11/2/2018. Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις εκδηλώσεις το σωματείο είχε την ευκαιρία να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς που πέρασε αλλά και να βραβεύσει τα μέλη και τους αθλητές του που διακρίθηκαν πάνω αλλά και έξω από τη σκακιέρα.

Η ομάδα παίδων κάτω των 12 ετών είχε φέτος σημαντικές διακρίσεις και φαίνεται πως θα συνεχίσει την καλή παράδοση του σωματείου στις νεανικές κατηγορίες.
Στον αγωνιστικό τομέα βραβεύτηκαν:

- Η ομάδα παίδων κάτω των 12 ετών (Γκουτούφας Χρήστος, Κουτσουβέλης Σπύρος, Αντώναρος Άγγελος, Τσαπάρας Φίλιππος, Κιούρκου Αντώνης, Τέγος Λάμπρος, Γκογκορέσης Αλέξανδρος, Λιάμης Παύλος, Λουρίδας Παναγιώτης) για τη 2η θέση στο Ομαδικό Κύπελλο Παίδων <12 Αττικής 2017. (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).
 
- Η ομάδα παίδων κάτω των 12 ετών (Γκουτούφας Χρήστος, Κουτσουβέλης Σπύρος, Τέγος Λάμπρος, Γκογκορέσης Αλέξανδρος, Λιάμης Παύλος, Λουρίδας Παναγιώτης) για τη 4η θέση στο final 8 (μετά από δύο μπαράζ!) του Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων  <12  Αττικής 2017. (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).
 
- Η ομάδα που κατέλαβε την 4η θέση στο Κύπελλο Σπύρου Μπίκου 2017 (ανάμεσα σε 39 ομάδες, αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).
 
- Ο Βασίλης Κασιούμης για την 1η θέση στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα 2017 στην Α’ Γυμνασίου. (αναλυτικά αποτελέσματα εδώ).
 
Το 2017 ήταν μια ακόμη χρονιά διακρίσεων για το Βασίλη Κασιούμη με κυριότερη την 1η θέση στο Πανελλήνιο Μαθητικό Πρωτάθλημα 2017 στην Α' Γυμνασίου.
Επίσης βραβεύτηκαν για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις 2017 οι ακόλουθοι αθλητές του Σ.Ο.Αιγάλεω:

Καλόφωνος Παναγιώτης (Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, ΕΜΠ), Λάσπας Παναγιώτης (Μηχανολόγων Μηχανικών, ΕΜΠ), Λιάπη-Ζενεμπίση Φιλίππα (Οδοντιατρική Αθήνας), Σταματάκης Γιώργος (Μαθηματικό Αθήνας).
 
Οι βραβεύσεις αυτές έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα για το Σ.Ο.Αιγάλεω γιατί δείχνουν ότι οι νεαροί σκακιστές του σωματείου δεν διαπρέπουν μόνο στο σκάκι αλλά τα καταφέρνουν εξίσου καλά και στις ακαδημαϊκές τους επιδιώξεις.

Αναμνηστική φωτό με όλους τους βραβευθέντες. Ευχόμαστε το 2018 να είναι μια ακόμη πιο επιτυχημένη χρονιά για το Σ.Ο.Αιγάλεω.
Στην εκδήλωση την Δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Δημήτρης Μπίρμπας (ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του επιβεβαίωσε τη στήριξη του δήμου προς το σωματείο μας) και η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Γιάννα Χριστόγλου. Παρευρέθησαν επίσης εκπρόσωποι σωματείων όπως η κ. Βιργινία Γεωργοπάνου από την Ένωση Γονέων Αιγάλεω (με την οποία υπάρχει μόνιμη συνεργασία τα τελευταία πολλά χρόνια), ο κ. Κωνσταντίνος Σάμιος (παλιός φίλος και συνεργάτης από την εποχή που ήταν πρόεδρος στο Δ.Α.Ο.Αιγάλεω) από τον Α.Ο. "Απόλλων", ο κ. Γιάννης Σάμιος από τον σύλλογο παλαιμάχων του Α.Ο.Αιγάλεω αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων γονέων και κηδεμόνων σχολείων αλλά και σωματείων του Αιγάλεω.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με κέρασμα στους παρευρισκόμενους μέρος του οποίου προσέφερε ως χορηγία η Pizza Fan.

Και του χρόνου!