4 Μαρ 2016

ΤΡΕΙΣ ΣΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ "ΧΕΙΜΩΝΑΚΙ 2016"!

Εξαιρετικά καλά στάθηκαν οι μικροί μας σκακιστές που αγωνίστηκαν στους διασυλλογικούς αγώνες ''Χειμωνάκι 2016''. Μετά τους αγώνες της πρώτης φάσης, που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Κυριακή 28/2 και στην οποία συμμετείχαν 20 ομάδες, και οι τρεις ομάδες του Σ.Ο. Αιγάλεω προκρίθηκαν στο final-4 που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή 6/2 στο Αιγάλεω.  

Αξίζει να αναφερθεί ότι στον 9ο και 10ο γύρο της διοργάνωσης όλα τα ματς έληξαν νικηφόρα για τις ομάδες μας: Στον Α' Όμιλο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α' νίκησε τον Σ.Ο. Νέας Φιλαδελφείας Δ' με 3-0 και κατόπιν τον Φ.Ο. Νέων Ηρακλείου "Επικοινωνία" Γ' με 2-1 ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ' επίσης νίκησε αρχικά τον Φ.Ο. Νέων Ηρακλείου "Επικοινωνία" Δ' με 3-0 και κατόπιν τον Σ.Ο. Νέας Φιλαδελφείας Α' με 2-1. Στο Β' Όμιλο, αντίστοιχα, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' νίκησε αρχικά τον Φ.Ο. Νέων Ηρακλείου "Επικοινωνία" Β' με 2-1 και κατόπιν τον Σ.Ο. Νέας Φιλαδελφείας Γ' επίσης με 2-1!

Στο Κύπελλο "Χειμώνας 2016" η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω νίκησε εύκολα το Σ.Μ.Α.Ο. Καισαριανής με 4,5-0,5 και στον 7ο και τελευταίο γύρο του τουρνουά θα αγωνιστεί εκτός έδρας με το Σ.Ο. Παγκρατίου. Με νίκη η ομάδα μας κατακτά τη δεύτερη θέση, ενώ, με συνδυασμό αποτελεσμάτων, θα διεκδικήσει ακόμα και την πρώτη.

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας 2016 οι ομάδες μας ολοκλήρωσαν την παρουσία τους με θετικά αποτελέσματα καθώς ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α' νίκησε εκτός έδρας την Π.Σ. Περιστερίου Γ' με 3,5-2,5 και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' νίκησε 6-0 άνευ αγώνος τον Πανιώνιο Γ.Σ.. Έτσι ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α' κατέλαβε την 24η θέση και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' την 26η θέση (ανάμεσα σε 39 ομάδες) με 6 βαθμούς (3 νίκες, 4 ήττες σε 7 αγώνες και για τις δύο ομάδες) ισοβαθμώντας στις θέσεις 23 έως 29.

Τέλος, στον Προκριματικό Όμίλο Α' Εθνικής (Π.Ο.Α.) Αττικής 2016 η ομάδα μας είχε ρεπό στον 7ο γύρο (λόγω της αποχώρησης της Α.Ε.Κ. από το πρωτάθλημα) και θα συνεχίσει τους αγώνες την Κυριακή 6/4 (8ος γύρος) με ένα κρίσιμο ματς απέναντι στον πρωτοπόρο και αήττητο Α.Ο. "Τρεις Αστέρες '89" στα Πατήσια.

Αναλυτικά στοιχεία για όλες τις τρέχουσες ομαδικές διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α αλλά και στο Chess-Results: (Π.Ο.Α., Αττικής Φιλίας (Α' Όμιλος), Αττικής Φιλίας (Β' Όμιλος), Κύπελλο "Χειμώνας", "Χειμωνάκι" (Α' Όμιλος), "Χειμωνάκι" (Β' Όμιλος)