9 Οκτ 2015

Α' ΕΘΝΙΚΗ 2015 - 3ος ΓΥΡΟΣ: ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Α.Ο. "ΚΥΔΩΝ" ΧΑΝΙΩΝ

Από την έναρξη του ματς του 3ου γύρου μεταξύ του Σ.Ο.Αιγάλεω και του Α.Ο. "Κύδων" Χανίων. Σε πρώτο πλάνο διακρίνεται ο Ντούσαν Λέκιτς (αριστερά) αντιμέτωπος με τον Τάσο Παυλίδη. (φωτό από το http://aethniki15.chessdom.com)
Πάλεψαν πολύ αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν οι σκακιστές του Σ.Ο.Αιγάλεω στο ματς του 3ου γύρου του 43ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α' Εθνικής απέναντι στον Α.Ο."Κύδων" Χανίων και ηττήθηκαν με 4-6. Το ματς ήταν ιδιαίτερα μαχητικό με τις περισσότερες παρτίδες να τελειώνουν σχεδόν στο 4ωρο ή και αργότερα. Μάλιστα με δύο παρτίδες να εκκρεμούν το σκορ ήταν 4-4 όμως τελικά τόσο ο Σπύρος Τσαγκαρόπουλος όσο και ο Παναγιώτης Καλόφωνος δεν κατάφεραν να κρατήσουν τις θέσεις τους και ηττήθηκαν από την πρωταθλήτρια Ελλάδας Κατερίνα Παυλίδου και το Γιάννη Καλογερή αντίστοιχα. Το φύλλο αγώνος του ματς είναι το εξής:

Α' Εθνική 2015 - 3ος γύρος: 
Σ.Ο.Αιγάλεω - Α.Ο. "Κύδων" Χανίων : 4-6

Lekic D. - Παυλίδης Α. : 0,5-0,5
Τσιροπούλας Α. - Μπούνης Β. : 0-1
Τσαγκαρόπουλος Σ. - Παυλίδου Α. : 0-1
Ρηγάτος Π. - Κουβάτσος Φ. : 0,5-0,5
Καυκαλά Χ. - Κουβάτσου Μ. : 0-1
Κλαδά Ε. - Κώτσογλου Ε. : 0-1
Λιάπη-Ζενεμπίση Φ. - Φιλοξένη Δ .: 1-0
Καλόφωνος Π. - Καλογερής Ι. : 0-1
Λάσπας Π. - Πισσαδάκης Δ.: 1-0
Κασιούμης Β. - Τζεμανάκης Ν.. : 1-0

Στον αυριανό 4ο γύρο (πρωινός, 9.30 π.μ.) ο Σ.Ο.Αιγάλεω τίθεται αντιμέτωπος με έναν ακόμη δύσκολο αντίπαλο, τον Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας, σε μια μονομαχία που θυμίζει Π.Ο.Α. Αττικής :-)

Ζωντανή αναμετάδοση όλων των ματς του φετινού 43ου Ομαδικού Πρωταθλήματος Α' Εθνικής αλλά και αναλυτικά στοιχεία του τουρνουά και παρέχονται από την ιστοσελίδα της διοργάνωσης εδώ ενώ πλήρη αποτελέσματα και στατιστικά στοιχεία υπάρχουν στο Chess-Results (εδώ).