18 Μαρ 2015

ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ!

Mετά τις σκληρές μάχες ενός σχολικού, τα παιδιά ανυπομονούν να ξεκινήσουν οι απονομές των επάλθων! Φωτογραφία από το πρόσφατο διαδημοτικό σχολικό που διοργανώθηκε με επιτυχία στο 10ο δημοτικό σχολείο Αιγάλεω με 229 συμμετοχές.

Πολλές επιτυχίες για τις ακαδημίες του συλλόγου μας σημειώθηκαν στο σχολικό Πρωτάθλημα της Δυτικής Περιφέρειας (Δήμοι Αιγάλεω,Χαϊδάρι, Αγ. Βαρβάρα, Περιστέρι, Πετρούπολη, Ίλιον, Αγ. Ανάργυροι- Καματερό) που έλαβε χώρα στα εκπαιδευτήρια Αυγουλέα.. Συγκεκριμένα πρώτοι στην κατηγορία τους βγήκαν οι Κωνσταντίνος Μέρτογλου στη Β Δημοτικού, Ανδρέας Μηναδάκης στη Γ Δημοτικού, Αλέξανδρος Γκογκορέσης στη Δ Δημοτικού και Αλέξανδρος Άρατος στην Ε Δημοτικού. Μάλιστα στη τρίτη τάξη οι τρείς νικητές ήταν δικά μας παιδιά με 2ο το Φίλιππο Τσαπάρα και 3ο το Χρήστο Γκουτούφα.ενώ πρόκριση για την τελική φάση πήρε και ο μαθητής του 8ου δημοτικού Αιγάλεω Αντώνης Κιούρκος που κατέλαβε την 5η θέση, ενώ 8ος ήταν ο Αγγελος Αντώναρος, 10ος ο Δημήτρης Μηλιώτης και 11ος ο Σταύρος Λίβας. Στην τετάρτη τάξη, 2ος ηταν ο Παύλος Λιάμης, ενώ προκρίθηκαν και οι Λουκάς Φραγκούλης (5ος), Γκολφίνος Τσαπάρας (6ος) και Κλέιντα Ταφάνι (8η- 1ο κορίτσι). Στην Ε τάξη προκρίθηκε επίσης ο Χρήστος Σιγάλας (4ος) και η Παναγιώτα Κασιούμη (8η- 1ο κορίτσι), ενώ πολύ καλά στάθηκαν και οι Νίκι Κόλεβ (7ος) και Παναγιώτης Παπαμανώλης (10ος). Στην Α Δημοτικού 3ος ήταν ο Χάρης Καραγιάννης και 4η η Μαρία Τσαπάρα (1ο κορίτσι) οι οποίοι επίσης προκρίθηκαν για την τελική φάση, ενώ ο Βασίλης Σουχλέρης ήταν 8ος. Στη Β Δημοτικού προκρίθηκε και ο Γιάννης Μάντζαρης (4ος), ενώ ικανοποιητική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Χαράλαμπος Μπαγλανέας (7ος) και Φώτης Αντώναρος (11ος). Επιπλέον, στα Νήπια 3ος ήταν ο Σταύρος Μέρτογλου, ενώ στη ΣΤ Δημοτικού 1ο κορίτσι ήταν η Μαρίνα Φραγκούλη
Επιπρόσθετα, την 3η θέση στη Δ Δημοτικού κατέκτησε ο Θανάσης Καπάτος στο Περιφερειακό Πειραιά που διεξήχθη στο Mall Athens και εξασφάλισε και αυτός την πρόκρισή του στα τελικά Αττικής!
Γενικά είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των παικτών μας, διότι η δουλειά που γίνεται φαίνεται να αποδίδει καρπούς!