1 Ιαν 2015

ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ "ΣΠ.ΜΠΙΚΟΣ"!

O Δημήτρης Σκυριανόγλου αγωνίστηκε ξανά σε αγώνα της ομάδας μας στο Κύπελο "Σπ. Μπίκος"! Εδώ διακρίνεται σε προηγούμενο αγώνα της ομάδας μας στα πλαίσια της Α' Εθνικής Κατηγορίας!

Αξιόλογες εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι ομάδες του Σ.Ο. Αιγάλεω στο Κύπελο " Σπ. Μπίκος".  Η πρώτη μας ομάδα αγωνίστηκε στον Α Όμιλο όπου κατέλαβε την τρίτη θέση! Συγκεκριμένα επικράτησε του Κότινου Χολαργού με 4-1,4, του Ο.Π.Α. Φιλοθέης με 4-2, του Σ.Ο. Χαλανδρίου με 4,5-1,5 και του Πανελληνίου Γ.Σ. με 4,5-1,5, ενώ ήρθε ισόπαλη με 3-3 με το ΓΑΣ Χολαργού και την Εστία Νέας Σμύρνης. Τη μοναδική ήττα σημείωσε στον κρίσιμο προτελευταίο γύρο με 3,5-2,5 από το Φυσιολάτρη Νίκαιας. Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα του Φυσιολάτρη και δεύτερη ήταν η ομάδα του Σ.Ο. Χαλανδρίου. Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Απόστολος Τσιροπούλας, Γιάννης Σπυρακόπουλος, Λεωνίδας Λιάσκος, Σπύρος Τσαγκαρόπουλος, Παναγιώτης Ρηγάτος, Γιώργος Κουλαξουζίδης, Γιώργος Καραγιάννης, Kωνσταντίνος Κορρές, Κωνσταντίνος Τσαλουμάς, Πολυχρόνης Δρακόπουλος και Δημήτρης Σκυριανόγλου.
Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε και η δεύτερη ομάδα μας η οποία συμμετείχε στο Β1 όμιλο της διοργάνωσης. Συγκεκριμένα πραγματοποίησε τέσσερις νίκες και τρείς ήττες. Συγκεκριμένα επικράτησε του Σ.Ο."Τριαντάφυλλος Σιαπέρας" με 4,5-3,5, του ΕΕΣ Κορυδαλλού με 5,5- 2,5, του Φυσιολάτρη Νίκαιας Β με 5,5-2,5 και του Α.Ο. Πεύκης με 4,5-3, ενώ ηττήθηκε από τον ΑΜΕΣ Νέας Ερυθραίας με 6,5-1,5, το Σ.Ο. Περιστερίου με 6-2 και το Σ.Ο. Καλλιθέας με 4,5-3,5.
Επόμενη διασυλλογική διοργάνωση που θα συμμετέχει ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα είναι το Κύπελο Αττικής Φιλίας που θα ξεκινήσει στις 11 Ιανουαρίου.