26 Δεκ 2014

2η ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ Η ΟΜΑΔΑ TΩΝ ΠΑΙΔΩΝ ΤΟΥ ΣΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

Άλλη μια επιτυχία σημείωσαν τα παιδιά μας συμμετέχοντας σε συνεχόμενους τελικούς αρχικά στην κατηγορία των παμπαίδων και στη συνέχεια των παίδων! Κάποιοι πλέον επάξια στελεχώνουν και τις ανδρικές μας ομάδες!

Σημαντική επιτυχία σημείωσε η ομάδα των Παίδων του Σ.Ο. Αιγάλεω στο Πρωτάθλημα Παίδων Αττικής καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, μετά την ήττα της στον τελικό από την πολύ ισχυρή Π.Σ. Περιστερίου με 5-1. Ήταν ο τρίτος συνεχόμενος τελικός για την ομάδα μας η οποία κατέκτησε το 2012 τη 2η θέση και το 2013 την 1η θέση. Μάλιστα ήταν η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για το σωματείο μας στις φετινές νεανικές διασυλλογικές διοργανώσεις μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην κατηγορία κάτω των 8 ετών.
Η ομάδας μας για να φτάσει στον τελικό επικράτησε στον προημιτελικό του Σ.Μ.Σ Ελευσίνας με 5,5-0,5, ενώ στον ημιτελικό νίκησε τη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου, η οποία τελικά κατέλαβε την 3η θέση, με 4-2. Αποτελείται από τους Πολυχρόνη Δρακόπουλο, Δημήτρη Λαδά, Παναγιώτη Καλόφωνο, Πέτρο Αδάμη, Γιώργο Καραγιάννη, Νίκο Καυκαλά, Γιάννη Μαργαρίτη, Λιάπη Ειρήνη και Λιάπη Φιλίππα.
Μετά τους αγώνες του final-8 η τελική κατάταξη διαμορφώθηκε ως εξής;
1. ΠΣ Περιστερίου
2 Σ.Ο. Αιγάλεω
3 Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου
4 Πειραϊκός Ο.Σ.
5 Φυσιολάτρης Νίκαιας
6 Σ.Μ.Σ Ελευσίνας
7 Δίας Πετρούπολης 
8 Σ.Ο. Χαλανδρίου

Στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων πρωταθλήτρια αναδείχθηκε επίσης η Π.Σ. Περιστερίου, με 2η την Α.Ε.Κ. και 3ο το Σ.Ο. Παγκρατίου. Η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω, αν και πολύ ταλαντούχα, λόγω του πολύ μικρού μέσου όρου ηλικίας (όλοι οι παίκτες κάτω των 10 ετών)  δεν κατάφερε για λίγο να προκριθρεί στο final-8. Όμως έδειξε ότι το μέλλον της ανήκει.