26 Ιουν 2014

ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ ΡΙΟ Ο Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α' ΕΘΝΙΚΗΣ!



Μια επιβλητική άποψη της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου με φόντο τα βουνά της Ρούμελης. Το Ρίο θα φιλοξενήσει και φέτος το Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας.

Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω θα βρεθεί, από το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014, ακόμη μια φορά στο Ρίο της Αχαΐας για να συμμετάσχει στο 42ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας που θα διεξαχθεί εκεί.

Η φετινή θα είναι η 4η συμμετοχή της ομάδας μας σε τελική φάση πρωταθλήματος Α' Εθνικής (οι προηγούμενες τρεις ήταν το 2009 και το 2011 και το 2013). Φέτος, μετά την πολύ καλή περυσινή εμφάνιση και την κατάκτηση της 16η θέσης, ο Σ.Ο.Αιγάλεω έχει το δικαίωμα απευθείας συμμετοχής στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Στόχος της ομάδας θα είναι και αυτή τη φορά η κατάταξη στην πρώτη 20άδα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η παραμονή στην κατηγορία είναι αυτοσκοπός και πηγή άγχους.

Οικονομικά η συμμετοχή του σωματείου στο πρωτάθλημα στηρίχθηκε κυρίως σε ιδίους πόρους και στη στήριξη των μελών του ενώ δε θα πρέπει να παραλείψουμε να ευχαριστήσουμε τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία, και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Μανεάδη που και φέτος στάθηκαν δίπλα μας στηρίζοντας έμπρακτα τη συμμετοχή του σωματείου στο πρωτάθλημα. 

Αντίπαλος του Σ.Ο.Αιγάλεω στον 1ο γύρο της διοργάνωσης (Σάββατο 28/6/2014, 4.30 μ.μ.) θα είναι η ομάδα του Σ.Ο.Κορυδαλλού, ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος. Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο τους αγώνες και την προσπάθεια του Σ.Ο.Αιγάλεω, το επίσημο site της διοργάνωσης είναι το: http://aethniki14.chessdom.com/ (θα υπάρχει και ζωντανή αναμετάδοση αρκετών συναντήσεων) ενώ τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και από το Chess-Results