17 Δεκ 2013

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΩΡΑ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΚΟ ΣΚΑΚΙ ΜΕ ΔΥΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ!

Τέτοιες όμορφες εικόνες αναμένουμε αρκετές το επόμενο Σαββατοκύριακο σε Αιγάλεω και Χαϊδάρι! Η προσπάθεια για τη διοργάνωση σχολικών τουρνουά καθόλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, είναι ένα από τα στοιχήματα που έχει βάλει η διοίκηση του σωματείου, μετά από τη μεγάλη αποδοχή που βρίσκει από τους διευθυντές των σχολείων, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων και την Ένωση Γονέων Αιγάλεω.

Όχι ένα, αλλά δύο ατομικά σχολικά τουρνουά, κυρίως για τα παιδιά που διδάσκονται σκάκι στα σχολεία της περιοχής περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου 21-22/12/2013. Το πρώτο θα λάβει χώρα το Σαββάτο στο Χαϊδάρι με συνδιοργανωτή το 3ο Δημοτικό Χαϊδαρίου και το δεύτερο θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Αιγάλεω με συνδιοργανωτή το 2ο Δημοτικό Αιγάλεω. Oι αγώνες θα διεξαχθούν στις εγκαταστάσεις των σχολείων, διότι με αυτόν τον τρόπο πιστεύουμε ότι το σκάκι θα εισαχθεί πιο ουσιαστικά στο πρόγραμμα των σχολικών μονάδων και θα γίνει μια από τις προτεραιότητες των συλλόγων γονέων και κηδεμόνων. 

Για να τα δούμε αναλυτικότερα:

Το Σαββατιάτικο τουρνουά ονομάζεται 2ο Χριστουγεννιάτικο Ροκέ και θα ξεκινήσει στις 4 μ.μ. στο 3ο Δημοτικό Χαϊδαρίου (Κορυτσάς 6, δίπλα στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου). Δηλώσεις συμμετοχής στην Αναστασία Παγάνογλου (διευθύντρια αγώνων), είτε με γραπτό μήνυμα στο 6978-820394, είτε με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στη διεύθυνση rockwave@live.co.uk, όπου θα αναγράφονται τα στοιχεία του μαθητή. Επικεφαλής διαιτητής θα είναι ο Γιώργος Κουλαξουζίδης.

To Κυριακάτικο τουρνουά θα ξεκινήσει στις 4.30 m.m. στο 2ο Δημοτικό Αιγάλεω ''Νίκος Γκάτσος'' (Γρηγορίου Κυδωνιών 30). Δηλώσεις συμμετοχής στο Γιάννη Σπυρακόπουλο στο τηλέφωνο 6947-729930. Διευθυντής αγώνων θα είναι ο Γιώργος Κατρίτσης και επικεφαλής διαιτητής ο Γιάννης Σπυρακόπουλος. 

Και στις δύο διοργανώσεις οι κατηγορίες βράβευσης θα είναι ανά δύο τάξεις (Α και Β μαζί, Γ και Δ μαζί, όπως και η Ε με τη ΣΤ). Σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά διπλώματα.

Ελπίζουμε και τα δύο να έχουν μεγάλη επιτυχία με αρκετές συμμετοχές!