15 Δεκ 2013

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΗ ΤΕΛΙΚΟ ΕΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!


Σημερινή φωτογραφία από τον ημιτελικό του πρωταθήματος παίδων μεταξύ της ομάδας μας και του Φυσιολάτρη. Σε πρώτο πλάνο διακρίνονται, σε βαθιά σκέψη, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος και ο αντίπαλός του Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο Πολυχρόνης σήμερα έπαιξε άλλη μια ποιοτική παρτίδα, δείχνοντας σημάδια πολύ μεγάλης ανόδου!
Πραγματοποιώντας αρκετά καλή εμφάνιση η ομάδα μας επικράτησε καθαρά του ισχυρού Φυσιολάτρη Νικαίας με 4,5-1,5 και θα αγωνιστεί για ακόμη μια φορά στο μεγάλο τελικό του Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 16 ετών με αντίπαλο, όπως και πέρυσι, την πανίσχυρη Π.Σ.Περιστερίου, η οποία νίκησε το Ζήνωνα Γλυφάδας με σκορ 4-2. Ο σημερινός αγώνας μόνο εύκολος δεν ήταν, αφού ο Φυσιολάτρης είναι πάντα μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αττική, αλλά οι παίκτες μας έδειξαν μεγαλύτερη ωριμότητα σε κρίσιμα σημεία των παρτίδων και κατέκτησαν την νίκη. Τις νίκες της ομάδας σημείωσαν οι Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Γιάννης Μαργαρίτης και Νίκος Καυκαλάς, ενώ ισόπαλες έληξαν οι παρτίδες των  Παναγιώτη Καλόφωνου, Δημήτρη Λαδά και Ειρήνης Λιάπη. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτός θα είναι ο πέμπτος συνεχόμενος τελικός για αυτήν την ομάδα, σε πρωτάθλημα Αττικής Παίδων ή Παμπαίδων! Μιας ομάδας που έχει βγει από τα σπλάχνα του Σ.Ο.Αιγάλεω, κάτι που μας κάνει ακόμη περισσότερο υπερήφανους.

Στο μικρό τελικό θα αγωνιστούν όπως και πέρυσι ο Ζήνων Γλυφάδας με το διοργανωτή Φυσιολάτρη. Δηλαδή τα ζευγάρια των δύο τελικών, μικρού και μεγάλου, θα είναι τα ίδια με πέρυσι, ας ελπίσουμε όμως να αλλάξει η σειρά της τελικής κατάταξης.

Στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών, στον τελικό θα αγωνιστούν ο Δίας Πετρούπολης, μια ομάδα με τεράστια ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες, με την Π.Σ. Περιστερίου, η οποία  βασίζεται κυρίως στις πολλές και ισχυρές μεταγραφές.