14 Δεκ 2013

ΑΝΕΤΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ!


Η ομάδα μας παρατεταγμένη σε θέση μάχης σε προηγούμενη διοργάνωση. Σήμερα δίνει άλλη μια δύσκολη μάχη σε έναν ακόμη ημιτελικό!
Με μια καθαρή νίκη με 5,5-0,5 επί του Παράδεισου Αμαρουσίου συνοδεύτηκε η πρόκριση της ομάδας μας στο σημερινό κρίσιμο ημιτελικό του final-8 του Πρωταθλήματος Παίδων κάτω των 16 ετών. Οι παίκτες του Παράδεισου έκαναν πραγματικά πολύ φιλότιμες προσπάθειες, αλλά τελικά υπέκυψαν στην ανωτερότητα της ομάδας μας.  Τις νίκες για την ομάδα μας σημείωσαν οι Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Παναγιώτης Καλόφωνος, Νίκος Καυκαλάς, Φιλίππα Λιάπη και Βασίλης Κασιούμης, ενώ ισόπαλη ήρθε η παρτίδα του Δημήτρη Λαδά. Μάλιστα για τον 9χρονο Βασίλη Κασιούμη αυτό ήταν το ντεμπούτο του στην ομάδα των παίδων. Στα άλλα παιχνίδια τα φαβορί επίσης επικράτησαν. Η Π.Σ.Περιστερίου, που αποτελεί το αδιαφισβήτητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου, νίκησε το Φ.Ο.Ελληνικού με 6-0, ο Φυσιολάτρης επικράτησε με 4-2 του αξιόμαχου Α.Σ.Λαυρίου, ενώ ο Ζήνων Γλυφάδας νίκησε τη Σκακιστική Επικοινωνία με 4,5-1,5. Οπότε η τετράδα των ημιτελικών που προέκυψε (Σ.Ο.Αιγάλεω, Π.Σ.Περιστερίου, Φυσιολάτρης Νικαίας και Ζήνων Γλυφάδας) είναι η ίδια με πέρυσι, αν και τα ζευγάρια των ημιτελικών θα είναι διαφορετικά: η ομάδα μας θα κονταροχτυπηθεί με το Φυσιολάτρη και η Π.Σ.Περιστερίου με το Ζήνωνα.
Ο αγώνας με το Φυσιολάτρη Νίκαιας αναμένεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολος, αφού είναι μια ομάδα που πάντα διακρίνεται στις νεανικές διοργανώσεις. Στην περσινή σεζόν είχε καταλάβει την 4η θέση, ενώ η ομάδα μας τη 2η. Πάντως στο παρελθόν έχει κατακτήσει αρκετές φορές την πρώτη θέση στη διοργάνωση, όπως τα έτη 2004 και 2005, ενώ τα έτη 2008, 2009, 2010 και 2011 κατέκτησε τη 2η θέση. Σε περίπτωση ισοπαλίας, θα ακολουθήσει  αγώνας ράπιντ μεταξύ των δυο ομάδων με τις ίδιες συνθέσεις και σε περίπτωση νέας ισοπαλίας προκρίνεται η ομάδα που κατέλαβε την υψηλότερη θέση στην πρώτη φάση της διοργάνωσης, δηλαδή ο Σ.Ο. Αιγάλεω.

Επιπλέον, στο Πρωτάθημα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών οι ημιτελικοί διαμορφώθηκαν ως εξής:
Δίας Πετρούπολης- Αίγλη Παπάγου
Πειραϊκός Ο.Σ. -Π.Σ.Περιστερίου