7 Νοε 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ "ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΙΚΟΣ"!


Στιγμιότυπο από παλαιότερο εντός έδρας ματς του Σ.Ο.Αιγάλεω (για τον Π.Ο.Α. 2012). Το εντευκτήριο θα φιλοξενήσει και φέτος πολλά ματς στα πλαίσια των νεανικών ομαδικών της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αλλά και του Κυπέλλου "Σπ. Μπίκος" στο οποίο ο Σ.Ο.Αιγάλεω συμμετέχει με τέσσερις ομάδες.

Ξεκίνησε την περασμένη Κυριακή (3/11), με τη διεξαγωγή του 1ου γύρου, το Κύπελλο "Σπύρος Μπίκος" 2013 στο οποίο ο Σ.Ο. Αιγάλεω συμμετέχει με τέσσερις συνολικά ομάδες, μία στον Α΄ όμιλο (εξαμελής) ,μία στον Β΄ (οκταμελής) και δύο στον Γ΄ (εξαμελείς).Ο μεγάλος αριθμός των ομάδων μας που λαμβάνουν μέρος στη διοργάνωση δίνει την ευκαιρία σε πολλούς νεαρούς αθλητές του σωματείου μας να συμμετέχουν στους αγώνες και να αποκομίσουν εμπειρίες που θα τους βοηθήσουν στη μελλοντική τους σκακιστική πορεία. Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου ήταν:

- Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ - Ε.Ο.Σ. Αχαρνών Α΄: 4-2
- Πειραϊκός Ο.Σ. - Σ.Ο. Αιγάλεω Β': 5-3
- Π.Κ.Ε. Α.Τ.Ε. - Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ : 5-1
- Σ.Ο. Αιγάλεω Δ' – Α.Ο. Λεοντείου : 0-6

Στον επόμενο γύρο ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α΄ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την ομάδα του ΔΗ.ΚΕ.Π Άνω Λιοσίων Α΄ , ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β' υποδέχεται την Ένωση Αρμένιων Αθλητών, ενώ οι Σ.Ο. Αιγάλεω Γ΄ και Δ΄ τίθενται αντιμέτωποι με την ομάδα του Σ.Ο. Παγκρατίου Β΄ και του ΔΗ.ΚΕ.Π Άνω Λιοσίων Α΄ αντίστοιχα.

Συνέχεια, επίσης, δόθηκε και στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2013 (μικτό-νεανικό) με τη διεξαγωγή του 5ου γύρου, όπου η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλη 3-3 με την ομάδα Α.Σ.Ο. Πετρούπολης "Δίας" και ανέβηκε έτσι στην 3η θέση της βαθμολογίας. Στον επόμενο γύρο που θα διεξαχθεί την επόμενη Κυριακή , η ομάδα μας υποδέχεται την ομάδα του Φ.Ο.Ν. Ηρακλείου Επικοινωνία και χρειάζεται την νίκη, ώστε να εδραιωθεί στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας.

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι τα Πρωταθλήματα Παμπαίδων κάτω των 12 ετών και Παίδων κάτω των 16 ετών θα συνεχιστούν στις 17/11.

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. (δείτε στις ενότητες "Ομαδικά" και "Ομαδικά Νεανικά") αλλά και στο Chess-Results: (Κύπελλο "Σπ. Μπίκου, Μικτό Νεανικό, Κάτω των 16, Κάτω των 12, Κάτω των 8)