3 Οκτ 2013

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 2013!



Στιγμιότυπο από την περυσινή συμμετοχής της ομάδας Παίδων-Κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Πάτρα. Φέτος ο Σ.Ο.Αιγάλεω συμμετέχει σε όλες τις ομαδικές νεανικές διοργανώσεις με αρκετές ομάδες που διεκδικούν όλες κάποια διάκριση.

 Γράφει ο Παναγιώτης Ρηγάτος

Ξεκίνησαν την Κυριακή 29/9 τα Φθινοπωρινά Ομαδικά Νεανικά Πρωταθλήματα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. στις κατηγορίες παμπαίδων κάτω των 12 και παίδων κάτω των 16 ετών. Την προηγούμενη Κυριακή (22/9) είχε ξεκινήσει ήδη και το πρωτάθλημα παμπαίδων κάτω των 8 ετών (στο οποίο ο Σ.Ο. Αιγάλεω αγωνίζεται με τέσσερις ομάδες!), με την Α' και τη Γ' ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω να πετυχαίνουν σημαντικές εκτός έδρας νίκες απέναντι στον Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου Γ' με 3-0 και τον Ε.Ο.Σ. Αχαρνών με 2,5-0,5 αντίστοιχα, ενώ η Β' ομάδα ηττήθηκε με 2-1 από την Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας.

Στους αγώνες αυτής της εβδομάδας και για τον 2ο γύρο του πρωταθλήματος παμπαίδων κάτω των 8 ετών, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α' αναδείχθηκε ισόπαλος με την ομάδα της Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας (με σκορ 1,5-1,5),ενώ ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' και ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' επικράτησαν έναντι του Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου Β' με 3-0 και του Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Νίκαιας Α' με 2,5-0,5 αντίστοιχα. Επιπλέον ξεκίνησε τους αγώνες και η τέταρτη ομάδα χάνοντας με 2-1 από την Ένωση Σπάρτης Μικράς Ασίας. Έτσι μετά από δύο αγωνιστικές ο Σ.Ο.Αιγάλεω Γ' έχει 4 βαθμούς, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α' 3 βαθμούς και ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' 2 βαθμούς, με όλες τις ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις μια θέση στην τελική τριάδα. 

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων κάτω των 12 ετών και για τον 1ο γύρο, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω επικράτησε με 4-2 της ομάδας της Α.Μ.Ε.Σ. Νέας Ερυθραίας και ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις. Τέλος, στο πρωτάθλημα παίδων κάτω των 16 ετών ο Σ.Ο.Αιγάλεω κέρδισε άνευ αγώνος (6-0) την ομάδα του Σ.Α.Σ. Κορωπίου, η οποία δεν αγωνίστηκε. 

Επίσης να σημειώσουμε ότι στις 15/9 ξεκίνησε το Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων 2013 (το λεγόμενο Μικτό Νεανικό) όπου ο Σ.Ο.Αιγάλεω ξεκίνησε με δύο νίκες σε ισάριθμους γύρους (επί του ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων με 6-0 και του Α.Ο. "Φοίνικας" Αγ. Σοφίας επίσης με 6-0). Το πρωτάθλημα αυτό θα συνεχιστεί την Κυριακή 13/10 με το Σ.Ο.Αιγάλεω να τίθεται αντιμέτωπος εντός έδρας με την πολύ ισχυρή ομάδα της Π.Σ.Περιστερίου σε ένα ματς που αναμένεται να βαρύνει αρκετά στην τελική κατάταξη των δύο ομάδων.

Όπως πάντα, έτσι και φέτος ο Σ.Ο.Αιγάλεω συμμετέχει σε όλες τις νεανικές διοργανώσεις με αρκετές ομάδες που διεκδικούν όλες κάποια διάκριση. Ευχόμαστε καλή συνέχεια σε όλες και καλή επιτυχία στους παίχτες στους επόμενους αγώνες!

Αναλυτικά αποτελέσματα από όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στη σελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. αλλά και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Κάτω των 16, Κάτω των 12, Κάτω των 8)