1 Ιουλ 2013

ΣΤΟ ΡΙΟ Ο Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Α' ΕΘΝΙΚΗ!

Η φωτισμένη γέφυρα Ρίου-Αντιρίου το βράδυ θα είναι αναμφίβολα μια χαλαρωτική εικόνα μετά την ένταση των παρτίδων.
Στο Ρίο της Αχαΐας θα βρίσκεται από αύριο 2/7/2013 η ομάδα του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω συμμετέχοντας στο 41ο Πανελλήνιο Ομαδικό Πρωτάθλημα Α' Εθνικής Κατηγορίας.

Μετά την πολύ καλή πορεία και την 3η θέση στο φετινό Π.Ο.Α. της Αττικής, η συμμετοχή στην τελική φάση του πρωταθλήματος Α' Εθνικής έρχεται σαν επιβράβευση των προσπαθειών των αθλητών του σωματείου.

Αυτή είναι η 3η συμμετοχή της ομάδας μας στην τελική φάση του πρωταθλήματος Α' Εθνική (οι προηγούμενες ήταν το 2009 και το 2011). Όπως πάντα, και αυτή τη φορά, ο Σ.Ο.Αιγάλεω θα στηριχθεί κυρίως στις δικές του δυνάμεις, χωρίς νέες μεταγραφές, ενώ βασικός στόχος της ομάδας θα είναι η καλή εμφάνιση, η οποία ελπίζουμε να συνοδευτεί και από μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι η συμμετοχή του σωματείου στηρίχθηκε οικονομικά κυρίως σε ιδίους πόρους και στην οικονομική στήριξη των μελών του. Τέλος, πρέπει να ευχαριστήσουμε τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια Πολύτροπη Αρμονία, και ιδιαίτερα τον κ. Γιώργο Μανεάδη που για ακόμη μια φορά στήριξαν έμπρακτα τις προσπάθειες του σωματείου.

Για όσους ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν από το διαδίκτυο τους αγώνες και τηςν προσπάθεια του Σ.Ο.Αιγάλεω, το επίσημο site της διοργάνωσης είναι το: http://www.chessfed.gr/aethniki13/ ενώ τα αποτελέσματα θα είναι διαθέσιμα και από το Chess-Results