23 Μαρ 2013

ΟΜΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Τρία παιδιά που στελεχώνουν τις αναπτυξιακές ομάδες του συλλόγου μας, καταλαμβοντας μάλιστα και τη 3η θέση στην Αττική στο Πρωτάθλημα κάτω των 8 ετών, πέτυχαν να ξεχωρίσουν και στα περιφερειακά σχολικά Αττικής! Πρόκειται για τους Αλέξανδρο Άρατο, Παύλο Λιάμη και Θανάση Καππάτο.

Με 41 ομάδες δημοτικών σχολείων διεξήχθη στο Περιστέρι το Ομαδικό Σχολικό Δυτικής Αθήνας. Iκανοποιητική ήταν και η συμμετοχή των σχολείων της περιχής μας με το 1ο Δημοτικό Αιγάλεω να κερδίζει τις εντυπώσεις με την πρόκριση και των δυο ομάδων του στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Αττικής. Μάλιστα η πρώτη του ομάδα κατέλαβε και την 3η θέση της γενικής κατάταξης. Σε αυτήν την επιτυχία καθοριστικό ρόλο έπαιξαν οι δικοί μας Απόλλωνας Κυριακόπουλος και Παρασκευή Παλιούρα που πέτυχαν μάλιστα και εντυπωσιακά σκορ: 4/5 για τον Απόλλωνα στη 1η σκακιέρα και 5/5 για τη Βούλα. Στη δεύτερη ομάδα επανεμφανίστηκε σε αγώνες η Λουκία Ρηγάτου η οποία, πριν λίγα χρόνια, είχε κατακτήσει την 3η θέση στην Αττική στην κατηγορία κάτω των 8 ετών! Στην τελική φάση προκρίθηκε και το 14ο Χαϊδαρίου με το Δημήτρη Κατωπόδη να είναι αήττητος (5/5) στην πρώτη σκακιέρα και τους δικούς μας Δημήτρη Μηλιώτη, Παύλο Λιάμη, Κωνσταντίνο Φλέσσα και Μαρίνα Φραγκούλη να συμβάλουν  στην πρόκριση.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στα σχολεία 3ο Αιγάλεω, 6ο Αιγάλεω και 11ο Αιγάλεω διότι συμμετείχαν και αυτά με δύο ομάδες.
Τα συνολικά αποτελέσματα όπως και οι θέσεις πρόκρισης είναι αναρτημένες στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ στον παρακάτω σύνδεσμο