6 Δεκ 2012

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.: ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ!

Πολύ θετικός είναι ο ως τώρα απολογισμός της παρουσίας των ομάδων του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στις τρέχουσες διασυλλογικές διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α.
Ξεκινώντας από τις νεανικές διοργανώσεις, στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παίδων (<16 ετών) Αττικής 2012, η ομάδα μας αναδείχθηκε πρώτη και αήττητη στην προκριματική φάση της διοργάνωσης, συγκεντρώνοντας 9 βαθμούς σε 5 αγώνες και σημειώνοντας 4 νίκες (επί των Α.Ο.Λεοντείου (6-0), Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας (4-2), Πανιώνίου Γ.Σ. (3-2,5) και Σκακιστικής Άνοιξης (4-2)) και μία ισοπαλία (με τον Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Νίκαιας). Στην τελική φάση της διοργάνωσης (Final-8), που ξεκινά την Παρασκευή 7/12 στη Γλυφάδα, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω θα βρεθεί αντιμέτωπη στον 1ο νοκ-άουτ γύρο με την ομάδα της Σκακιστικής Άνοιξης.
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων (<12 ετών) Αττικής 2012, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω, έχοντας πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, συνέχισε την παράδοση των καλών εμφανίσεων των τελευταίων ετών στη διοργάνωση και με 3 νίκες (επί των Α.Ο.Παράδεισου Αμαρουσίου (6-0), Π.Σ.Περιστερίου (4-2) και Α.Ο. Πεύκης (6-0)), μία ισοπαλία (με τον Σ.Ο.Παγκρατίου σε ένα πολύ μαχητικό ματς στον 5ο γύρο) και μία ήττα (από την παραδοσιακά ισχυρή ομάδα του Α.Π.Ο. "Αίγλη" Παπάγου με 4-2) συγκέντρωσε 7 βαθμούς (σε 5 αγώνες) και προκρίθηκε για το Final-8 της διοργάνωσης, καταλαμβάνοντας την 5η θέση στην προκριματική φάση, γεγονός που τη φέρνει αντιμέτωπη με την ομάδα του Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Νίκαιας στον 1ο νοκ-άουτ γύρο. Η τελική φάση της διοργάνωση θα διεξαχθεί και αυτή στη Γλυφάδα το διάστημα 7-9/12.
Στο Κύπελλο "Σπύρου Μπίκου" 2012 ο Σ.Ο.Αιγάλεω Α', που αγωνίζεται στον 1ο όμιλο της διοργάνωσης (για τις ομάδες υψηλότερης δυναμικότητας), στους πρώτους 5 γύρους έχει σημειώσει 3 νίκες (επί των Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας (4-2), Σ.Ο Περιστερίου (3,5-2,5) και Σ.Μ.Σ Ελευσίνας (3,5-2,5) και 2 ισοπαλίες (με το Σ.Ο.Χαλανδρίου και τον Α.Σ. Παπάγου). Έτσι με 8 βαθμούς ισοβαθμεί, επί του παρόντος, στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα μαζί με το ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων και τον Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας). Στον 6ο γύρο η ομάδα μας θα τεθεί αντιμέτωπη εκτός έδρας με την ομάδα του ΔΗ.ΚΕ.Π. Άνω Λιοσίων σε ένα κρίσιμο ματς.
Στην ίδια διοργάνωση, ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' αγωνίζεται στο 2ο όμιλο και ως τώρα έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς σε 5 γύρους, σημειώνοντας 3 νίκες (επί των Α.Σ. Λαυρίου (4,5-3,5), Σ.Ο. Χαλανδρίου Γ' (6,5-1,5) και Σ.Ο.Χαλανδρίου Β' (5-3) και 2 ήττες (από τον Σ.Α.Σ. Κορωπίου (με το βαρύ 0-8) και τον Α.Ο. Πεύκης (4-3,5)). Στον 6ο γύρο ο Σ.Ο.Αιγάλεω Β' θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Α.Σ. Παπάγου Β'.
Αναλυτικά αποτελέσματα και πληροφορίες για όλες τις διοργανώσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και στο Chess-Results (Στη σελίδα που ανοίγει υπάρχουν σύνδεσμοι προς όλες τις παραπάνω διοργανώσεις).