6 Οκτ 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΝΕΑΝΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ Ε.Σ.Σ.Ν.Α.!

Συνεχίζονται την Κυριακή 7/10 οι αγωνιστικές υποχρεώσεις των ομάδων του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω στα νεανικά διασυλλογικά πρωταθλήματα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. Ως τώρα οι ομάδες μας είχαν καλή πορεία και φαίνεται ότι θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μια καλή θέση στην τελική κατάταξη.
Στον 3ο γύρο του Ομαδικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Αττικής 2012 (Μικτό Νεανικό), την περασμένη Κυριακή 30/9, η ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω σημείωσε την τρίτη κατά σειρά νίκη της, νικώντας άνετα εκτός έδρας τον Ε.Ο.Α.Ο. "Φυσιολάτρης" Νίκαιας με 1,5-4,5. Με την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Νίκος Καυκαλάς, Δημήτρης Κατωπόδης, Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση και Παρασκευή Παλιούρα). Στον αυριανό 4ο γύρο η ομάδα μας αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού.
Στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Παμπαίδων (Juniors, έως 8 ετών) Αττικής 2012, στον 2ο γύρο ο Σ.Ο.Αιγάλεω βρέθηκε αντιμέτωπος εκτός έδρας με τη Σκακιστική Επικοινωνία Ν. Ηρακλείου και γνώρισε την ήττα με 1-2. Με την ομάδα του Σ.Ο.Αιγάλεω αγωνίστηκαν οι Βασίλης Κασιούμης, Παύλος Λιάμης και Αλέξανδρος Άρατος (στο ντεμπούτο του με την ομάδα). Στον αυριανό 3ο γύρο η ομάδα των Juniors θα έχει ως αντίπαλο τη Β' ομάδα του Φ.Ο.Ν. "Επικοινωνία" Ν. Ηρακλείου σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στην έδρα μας.
Κληρώσεις και αποτελέσματα και για δύο νεανικές διοργανώσεις υπάρχουν στην ιστοσελίδα της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. και στο Chess-Results: (Μικτό Νεανικό, Juniors)