13 Φεβ 2012

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΤΑΣ ΤΟΥ Σ.Ο.ΑΙΓΑΛΕΩ

 Η ομάδα παμπαίδων κάτω των 12 ετών κατά τη βράβευσή της από την αντιδήμαρχο κ. Ειρήνη Δράκου. Από αριστερά οι αθλητές μας Νίκος Καυκαλάς, Δημήτρης Κατωπόδης, Φιλίππα Λιάπη-Ζενεμπίση, Γιώργος Καραγιάννης, Παύλος Καραγκούνης, Παναγιώτης Λάσπας και Παναγιώτης Καλόφωνος)

Σε μία λιτή αλλά όμορφη τελετή την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω έκοψε την πρωτοχρονιατική πίττα του για το 2012 και βράβευσε τους νεαρούς αθλητές του που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε. 
Όπως κάθε χρονιά, η κοπή της πίττας ήταν μια καλή αφορμή για τα μέλη του σωματείου να βρεθούν μαζί και να ενημερωθούν τόσο για τα ζητήματα που αφορούν το σύλλογο όσο και για το έργο που παράγεται και τις επιτυχίες των αθλητών μας.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν η ομάδα κάτω των 8 ετών (Juniors) για τη 2η θέση στην Αττική το 2011 (Παναγιώτα Ρήγα, Δημήτρης Κατωπόδης, Αλέξανδρος Τζέμος και Βασίλης Κασιούμης), η ομάδα κάτω των 12 ετών (παμπαίδων) η οποία κατέκτησε τη 2η θέση στην Αττική (Παναγιώτης Καλόφωνος, Παναγιώτης Λάσπας, Νίκος Καυκαλάς, Φιλίππα Λιάπη, Γιώργος Καραγιάννης, Δημήτρης Κατωπόδης και Παύλος Καραγκούνης) και η Β' ομάδα κάτω των 14 ετών (παίδων) για τη 2η θέση της στο Κύπελλο Αττικής έως 14 ετών (Παναγιώτης Λάσπας, Γιάννης Κατωπόδη, Δημήτρης Λαδά, Ειρήνη Λιάπη και Φιλίππα Λιάπη)
Σε ατομικό επίπεδο βραβεύτηκαν ο Δημήτρης Κατωπόδης για την κατάκτηση του Ατομικού Πρωταθλήματος Ελλάδας κάτω των 8 ετών 2011, ο Παναγιώτης Καλόφωνος για τη 2η θέση στα Πανελλήνια Ατομικά Σχολικά Πρωταθλήματα στη ΣΤ Δημοτικού και ο ΙΜ Θανάσης Καραγιάννης για τη 2η θέση στο Ανοιχτό Ατομικό Πρωτάθλημα Αττικής 2011.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Αιγάλεω η Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Ειρήνη Δράκου, η οποία τα τελευταία χρόνια είναι πάντα κοντά στο σωματείο. Παρευρέθηκαν επίσης εκπρόσωποι φιλικών σωματείων και φυσικά πολλά μέλη του Σ.Ο.Αιγάλεω.
Τέλος, μέρος των εδεσμάτων που προσφέρθηκαν στην εκδήλωση ήταν προσφορά της Pizza Fan ενώ το βιβλίο που δόθηκε για το φλουρί της πίττας ήταν δωρεά των Εκδόσεων Κέδρος.