28 Ιαν 2012

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΟΝ ΠΟΑ


 Ο Λεωνίδας Λιάσκος είναι το νέο αίμα στις αντρικές σκακιέρες του Σ.Ο.Αιγάλεω προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες και φυσικά πόντους. Ξεκίνησε από τις αναπτυξιακές ομάδες του σωματείου και είναι σίγουρο ότι έχει να προσφέρει πολλά ακόμη στην ομάδα.

Μετά από ένα αμφίρροπο ματς, το οποίο τελείωσε αργά το μεσημέρι, η ομάδα μας αναδείχθηκε ισόπαλη 5-5 στο ματς με το Σ.Ο.Καλλιθέας στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του Προκριματικού Ομίλου Α' Εθνικής (Π.Ο.Α.) 2012 της Αττικής. Για μια ακόμη φορά η ομάδα μας πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση χάνοντας ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς, ενώ στο τέλος κινδύνεψε ακόμη και με ήττα. Το αποτέλεσμα εντούτοις κρίνεται θετικό απέναντι στην ισχυρή ομάδα της Καλλιθέας, με την οποία αγωνίστηκε ξανά, μετά από πολλά χρόνια, ο γκρανμαίτρ Στράτος Γρίβας. Νίκες για την ομάδα μας πέτυχαν ο Λεωνίδας Λιάσκος επί του Arben Gjergaj, η Φιλίππα Λιάπη επί της Βασιλείας Αρσένη, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος επί του Δημήτρη Αλεξίου και ο Γιώργος Καραγιάννης επί του Περικλή Τσατσούλη. Ισόπαλες έληξαν οι παρτίδες του Γιάννη Σπυρακόπουλου με το διεθνή μαιτρ Παύλο Γκέσο και της Ειρήνης Λιάπη με την Αδαμαντία Τσούμπα, ενώ την ήττα γνώρισαν ο Θανάσης Καραγιάννης από το Στράτο Γρίβα, ο Αποστόλης Τσιροπούλας από το Γιώργο Πούλο, η Χριστίνα Κιζιρίδου από την Άννα-Μαρία Στεφανίδη και ο Παναγιώτης Καλόφωνος από το Σταμάτη Κούρκουλο-Αρδίτη.

Στα άλλα ματς της αγωνιστικής είχαμε τα εξής αποτελέσματα:
  • Α.Σ. Παπάγου - Α.Ο. "Ζήνων" Γλυφάδας  4,5-5,5
  • Πανελλήνιος Γ.Σ. - Σκακιστική Άνοιξη  4,5-5,5
  • Σ.Α.Σ. Κορωπίου - Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας  6-4
   (ρεπό ο Σ.Ο.Ηλιούπολης).

Την επόμενη (3η) αγωνιστική (29/1/2012) η ομάδα μας έχει ρεπό ενώ την 4η αγωνιστική αγωνίζεται εντός έδρας με τη Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας

Στο Κύπελλο Αττικής Φιλίας (Α' Όμιλος) ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α ηττήθηκε εντός έδρας 2,5-5,5 από το Σ.Ο.Νέας Φιλαδέλφειας και αυτή την Κυριακή αγωνίζεται εκτός έδρας με το Σ.Ο.Χαλανδρίου. Από αυτή την Κυριακή ξεκινά τους αγώνες της στο Β' Όμιλο του Κυπέλλου Αττικής Φιλίας και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β, η οποία θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας το Π.Κ.Ε. Α.Τ.Ε.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις τρέχουσες διοργανώσεις της Ε.Σ.Σ.Ν.Α. στη διεύθυνση: http://www.essnachess.gr αλλά και στο Chess-Results: http://www.chess-results.com/tnr62996.aspx?lan=1