12 Δεκ 2011

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΩΣΑΤΕ!

Μια συγκινητική στιγμή! Μετά από 6 ώρες σκληρής μάχης οι παίκτες μας φαίνονται περίλυποι την ώρα της απονομής! Όμως στις καρδιές όλων μας έχουν νικήσει! Και η δεύτερη θέση μας έκανε όλους υπερήφανους! Σας ευχαριστούμε πολύ για το μεγάλο αγώνα που δώσατε!

Mετά από ένα δραματικό τελικό που έσπαγε καρδιές η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω παρέδωσε τα σκήπτρα του πρωταθλητή στην πανάξια νικήτρια ομάδα της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου. Ο πραγματικά απίστευτος τελικός έληξε 3-3 και χρειάστηκε η δοκιμασία του 15λεπτου μπαράζ για να ανακηρυχθεί ο νέος πρωταθλητής! Στο μπαράζ στην ομάδα μας αρκούσε το 3-3 για να πάρει τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο, αλλά η Επικοινωνία τελικά επικράτησε με 3,5-2,5 περιορίζοντας την ομάδα μας στη δεύτερη θέση! Στον κανονικό αγώνα για την ομάδα μας επικράτησαν η Φιλίππα Λιάπη επί του Αναστάση Καρούσου και ο Δημήτρης Κατωπόδης επί της Ματθαιάκη, ισόπαλες έληξαν οι παρτίδες του Νίκου Καυκαλά με το Στεργιώτη και του Γιώργου Καραγιάννη με τον Κούκα, ενώ ηττήθηκαν οι δυο πρώτες σκακιέρες μας: ο Παναγιώτης Καλόφωνος από τον Αλεξιάδη και ο Παναγιώτης Λάσπας από το Νίκο Καρούσο.
Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν στο final-8,  καθώς και στον αναπληρωματικό της ομάδας τον Παύλο Καραγκούνη, για το μεγάλο αγώνα που έδωσαν  για να φέρουν την ομάδα στην κορυφή για ακόμη μια φορά. Αυτή τη φορά όμως για ελάχιστες λεπτομέρειες δεν τα κατάφεραν. Αναλύοντας πράγματι τις παρτίδες τους φαίνεται ότι ίσως να μην ήταν και η μέρα τους, διότι χάθηκαν μεγάλες ευκαιρίες νίκης. Όμως έτσι είναι ο αθλητισμός. Μεταξύ δυο ισάξιων ομάδων μόνο ένας ανακηρύσσεται πρωταθλητής. Και αυτή ήταν η Επικοινωνία ομάδα που της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και ειδικά στον προπονητή της το Νίκο Κομνηνό!
Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Φυσιολάτρης που επικράτησε της Αίγλης Παπάγου με 4,5-1,5, ενώ επιτυχία θεωρείται η πέμπτη θέση για το Σ.Μ.Σ Ελευσίνας που επικράτησε του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 4-2. Στον αγώνα για την 7η θέση η Π.Σ. Περιστερίου επικράτησε του πρωτάρη  Πήγασου Κυψέλης με 5-1.
Οπότε η τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος Αττικής Παμπαίδων 2011 έχει ως εξής:
  1. Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου
  2. Σ.Ο. Αιγάλεω
  3. Φυσιολάτρης Νικαίας
  4. Αίγλη Παπάγου
  5. Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας
  6. Σ.Ο. Ν. Φιλαδέλφειας
  7. Π.Σ. Περιστερίου
  8. Α.Ο. Πήγασος Κυψέλης