25 Νοε 2011

ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΝΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!

Συνεχίζονται την Κυριακή οι ομαδικές διοργανώσεις στην Αττική, με τις ομάδες μας στα νεανικά πρωταθλήματα παίδων και παμπαίδων να δίνουν σημαντικούς αγώνες.
Στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων έχουμε μια επανάληψη του περσινού τελικού με την πρωταθλήτρια ομάδα μας να υποδέχεται την περσινή δευτεραθλήτρια Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου. Να θυμίσουμε ότι οι δυο ομάδες έχουν ξεκινήσει με 3 νίκες σε 3 αγώνες και είναι από τα φετινά φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου. Η ομάδα μας έχει επικρατήσει του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 4-2, του Πειραϊκού με 6-0  και του ΣΜΣ Ελευσίνας με 5-1, ενώ η ομάδα του Ηρακλείου το ΣΟ Περιστερίου με 5,5-0,5, τον Α.Ο. Πεύκης με 4-2 και το  Φυσιολάτρη Νίκαιας με 3,5-2,5.  Στην ίδια διοργάνωση η ισχυρή Αίγλη Παπάγου αγωνίζεται στα Πατήσια με τους ΑΟ 3 Αστέρες και αναμένεται να επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα της Αίγλης έχει πολύ μικρό μέσο όρο ηλικίας και πέρυσι κατέκτησε την 6η θέση στη διοργάνωση με την ίδια σύνθεση. Επιπλέον, μην ξεχνάμε ότι το 2010 κατέκτησε  το διασυλλογικό κύπελο Αττικής κάτω των 10 ετών, ενώ το 2011 ήταν 2η στην ίδια διοργάνωση!
Στο Πρωτάθλημα Παίδων πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια δίνει στην Πετρούπολη η ομάδα των παίδων με τον τοπικό Δία. Οι παίκτες μας θέλουν τη νίκη για να συνεχίζουν να διεκδικούν μια καλή κατάταξη για το επερχόμενο final-8. H ομάδα μας που, αν και με μικρό μέσο όρο ηλικίας, δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα έχει δύο νίκες και μία ήττα. Νίκησε το Α.Σ. Λαυρίου με 3,5-2,5 και άνευ αγώνα το Σ.Ο. Ηλιούπολης, ενώ ηττήθηκε από την ΠΣ Περιστερίου με 4-2. Αντίθετα, ο Δίας  έχει μια νίκη επί της ΑΕ Ποντίων Μελισσίων με 4-1,5, μια ισοπαλία με το ΚΕΟ με 3-3 και μια ήττα από τον Πειραϊκό με 6-0.
Στο Κύπελο Μπίκου, ο ΣΟ Αιγάλεω Α υποδέχεται το Σκακιστικό Κύκλο Ιλίου, ο ΣΟ Αιγάλεω Β αγωνίζεται με τον Αετό Αθηνών σε εσωτερικό ντέρμπυ και ο ΣΟ Αιγάλεω Γ υποδέχεται την Ευβοϊκή Ε.Σ.
Αναλυτικά κληρώσεις και αποτελέσματα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.