21 Νοε 2011

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ!

Με μια πολύ καλή εμφάνιση και καθαρή νίκη με σκορ 5-1 επί του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας συνέχισε η ομάδα των παμπαίδων την εντυπωσιακή πορεία της στο Πρωτάθλημα Αττικής. Η ομάδα φαίνεται να ανεβάζει στροφές όσο πλησιάζει το final-8, ενώ φαίνεται να ξεκαθαρίζει και η κατάσταση στην κορυφή. Στον αγώνα με την Ελευσίνα νίκησαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος τον Κουσκούτη, ο Παναγιώτης Λάσπας τον Τσουκαλά, ο Γιώργος Καραγιάννης και ο Δημήτρης Κατωπόδης, ενώ ισόπαλες ήρθαν οι παρτίδες του Νίκου Καυκαλά και της Φιλίππας Λιάπη.  Η ομάδα μας τώρα ισοβαθμεί στην κορυφή της βαθμολογίας με την εντυπωσιακή Αίγλη Παπάγου η οποία πέτυχε μεγάλη σε έκταση νίκη με 6-0 επί της Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας και την πάντα ισχυρή στο φυτώριο Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου που επικράτησε στο ντέρμπυ του Φυσιολάτρη Νικαίας με 3,5-2,5.
Στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα μας νίκησε άνευ αγώνος το Σ.Ο. Ηλιούπολης. Συνεχίζει επομένως να βρίσκεται μέσα στο στόχο της που είναι καταρχήν η πρόκριση στο final-8. Η ομάδα μας θέλει θετικά αποτελέσματα στους επόμενους γύρους για να μπορέσει να προκριθεί.  Στην κατηγορία των Παίδων αήττητες συνεχίζουν οι ομάδες του Πειραϊκού, του Φυσιολάτρη και του Σ.Ο. Καλλιθέας, η οποία πέτυχε και σημαντική νίκη επί της ΠΣ Περιστερίου με 3,5-2,5.
Στο Κύπελο Μπίκου ήττες σημείωσαν και οι δυο ομάδες μας που αγωνίστηκαν (ο ΣΟ Αιγάλεω Α είχε bye). O ΣΟ Αιγάλεω Β με πολλά παιδιά στη σύνθεσή του ηττήθηκε από τον ισχυρό Σ.Ο. Παγκρατίου με 8-0, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ ηττήθηκε από το ΣΟ Αθηνών με 4,5-1,5 (ισόπαλη έληξε η παρτίδα του Μαστροκούκου με τον Κουλαξουζίδη).