13 Νοε 2011

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ 12, ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 16

Με τις συναντήσεις του 2ου γύρου συνεχίστηκαν την Κυριακή τα διασυλλογικά Πρωταθλήματα Αττικής. Η ομάδα των παμπαίδων επικράτησε άνετα του πολύ ελλειπή Πειραϊκού  με 6-0.Ίσως ο Πειραϊκός να δίνει μεγαλύτερη βάση στο πρωτάθλημα παίδων όπου πέτυχε εντυπωσιακή νίκη επί του Ζήνωνα με 6-0. Για την ομάδα μας που σήμερα πέτυχε το 21ο σερί επιτυχές αποτέλεσμα, αγωνίστηκαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Παναγιώτης Λάσπας, Νίκος Καυκαλάς, Φιλίππα Λιάπη, Γιώργος Καραγιάννης και Δημήτρης Κατωπόδης.
Στο πρωτάθλημα παίδων η ομάδα μας ηττήθηκε αν και πάλεψε από την Π.Σ. Περιστερίου με 4-2. Νίκησαν ο Γιάννης Κατωπόδης την Κοκόση και η Ειρήνη Λιάπη την Κόκοτα, ενώ ηττήθηκαν ο Δημήτρης Λαδάς από το Σταθόπουλο, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος από τον Παπαδόπουλο, ο Γιάννης Μαργαρίτης από τον Τσίρο, και ο Χρήστος Ρηγανάκος από τον Αδάμη.
Στο Κύπελο " Σπ. Μπίκος" ο ΣΟ Αιγάλεω Α ηττήθηκε από το ΣΟ Ηλιούπολης με 5-0,5, ο ΣΟ Αιγάλεω Β δυστυχώς τελευταία στιγμή λόγω ασθενειών δεν μπόρεσε να αγωνιστεί με το ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων, ενώ την πρώτη της νίκη σημείωσε η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω Γ με 5-1 επί του Σ.Ο. Θωμάς Γεωργίου Γ.
Κάνοντας μια συνολική κρίση των ομάδων μας μέχρι τώρα, θα λέγαμε ότι στους παμπαίδες η ομάδα μας εμφανίζεται πολύ ισχυρή και είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τρίτου συνεχόμενου τίτλου. Η ομάδα των παίδων έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας και καταρχήν θα έχει επιτύχει το στόχο της αν εισέλθει στην πρώτη οχτάδα και συμμετάσχει στο final-8. Οι αγώνες του Κυπέλου Μπίκου είναι μια καλή ευκαιρία για να προπονηθούν οι παίκτες μας, ειδικότερα οι νεότεροι που χρειάζονται πολλούς αγώνες για να βελτιωθούν και να αντικαταστήσουν επάξια τους παίκτες των βασικών ομάδων στα διασυλλογικά νεανικά πρωταθλήματα.
Αποτελέσματα και κληρώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.