22 Μαΐ 2011

ΣΤΟ FINAL-4 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Σημαντική επιτυχία για την ομάδα μας θεωρείται η πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλου, μετά τη νίκη της επί της Δεξαμενής Μεταμόρφωσης με 2,5-1,5. Η ομάδα πήρε από την αρχή κεφάλι μετά τη γρήγορη νίκη του ΙΜ Θανάση Καραγιάννη, ενώ η πρόκριση κρίθηκε μετά από τη νίκη του Γιώργου Κουλαξουζίδη που συνεχίζει να προσφέρει πόντους στην ομάδα μας. Στη συνέχεια ακολούθησε η ήττα του Αποστόλη Τσίροπούλα και η ισοπαλία του Παναγιώτη Ρηγάτου.
Στα νεανικά Κύπελα γλυκόπικρη ήταν η μέρα για τις ομάδες μας. Στο Κύπελο κάτω των 14 ετών ο ΣΟ Αιγάλεω Α, με πολλές ελλείψεις στη σύνθεσή του ηττήθηκε από το Φυσιολάτρη με 3-1. Ισοπαλίες έφεραν ο Παναγιώτης Καλόφωνος και ο Γιώργος Καραγιάννης, ενώ ηττήθηκαν ο Γιάννης Μαργαρίτης  και ο Παύλος Καραγκούνης. Ο ΣΟ Αιγάλεω Β πέτυχε σημαντική νίκη με 3-1 επί του ΕΕΣ Κορυδαλλού και παραμένει μέσα στο στόχο του για μια διάκριση. Νίκησαν η Ειρήνη Λιάπη, ο Αντώνης Λάσπας και η Φιλίππα Λιάπη, ενώ ηττήθηκε ο Γιάννης Κατωπόδης. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ ηττήθηκε με 3-0,5 (με μία κενή σκακιέρα) από την Ενωση Σπάρτης Μικράς Ασίας. Νίκησε ο Στέλιος Αποστολάκος, ενώ ηττήθηκαν ο Γιάννης Κατρίτσης και ο Ανδρέας Μαργαρίτης. Δυστυχώς ο Σ.Ο. Αιγάλεω Δ δεν αγωνίστηκε με το Ζήνωνα γιατί δεν μπορούσε να συμπληρώσει ομάδα.
Στο Κύπελο κάτω των 10 ετών,  ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α επικράτησε με 3-1 του Σ.Ο. Καλλιθέας και παλεύει για μια καλή κατάταξη. Νίκησαν οι Δημήτρης Κατωπόδης, Αντώνης Λάσπας, Παρασκευή Παλιούρα ενώ ηττήθηκε ο Ηλίας Τσάκωνας. Ο ΣΟ Αιγάλεω Β ηττήθηκε από τον ισχυρό Πειραϊκό με 3-1. Μεγάλη νίκη για το Βασίλη Κασιούμη, ενώ ηττήθηκαν οι Παναγιώτα Ρήγα, Αλέξανδρος Τζέμος και Κωνσταντίνος Φλέσας.
Το επόμενο Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα το final-4 του Κυπέλου, ενώ την Κυριακή συνεχίζονται με τις συναντήσεις του 5ου και τελευταίου γύρου οι νεανικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ.
Αποτελέσματα και κληρώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.