15 Μαΐ 2011

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ!

Ο Κώστας Κυριακίδης αγωνίζεται  με τις νεανικές μας ομάδες στο κύπελο κάτω των 14 ετών!

Μετά από ένα δραματικό παιχνίδι που τελείωσε μετά τις 5 το απόγευμα, η νεανική ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω ήρθε ισόπαλη 2-2 με το ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου και βάση του κανονισμού (νίκησε 2η και 3η σκακιέρα εκτός έδρας) προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κυπέλου Αττικής! Πιο αναλυτικά τις νίκες σημείωσαν ο Γιώργος Κουλαξουζίδης επί του Αζής Αζίζης και ο Αποστόλης Τσιροπούλας επί του Δημήτρη Παππέλη ενώ ηττήθηκαν ο Κωνσταντίνος Τσαλουμάς από το ΙΜ Μαναγκάτζε και η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου από τον Κωνσταντίνο Παππέλη. Τώρα η ομάδα μας περιμένει την κλήρωση της Τρίτης, με όλες τις ομάδες να είναι πλέον ιδαίτερα δύσκολοι αντίπαλοι!
Στις νεανικές διοργανώσεις οι πρώτες μας ομάδες συνέχισαν με νίκες και συνεχίζουν να παλεύουν για μια καλή κατάταξη. Στο Κύπελο κάτω των 14 ετών, η πρώτη μας ομάδα επικράτησε στο Λαύριο επί του δυνατού τοπικού ΑΣ Λαυρίου με 3-1 και συνεχίζει χωρίς απώλειες την προσπάθειά της για κάποια διάκριση. Επικράτησαν ο Παναγιώτης Καλόφωνος επί του Δημήτρη Μαρασέδογλου, ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος επί του Νίκου Μαρασέδογλου και ο Νίκος Καυκαλάς επί του Λευτέρη Κατσιβάρδα, ενώ ηττήθηκε ο Γιάννης Μαργαρίτης από το Χαράλαμπο Κατσιβάρδα. Ο αρκετά καλός Σ.Ο. Αιγάλεω Β επικράτησε της Εστίας Νέας Σμύρνης με 3,5-0,5. Τη μοναδική ισοπαλία σημείωσε ο Γιάννης Κατωπόδης με τον Τσούπτση, ενώ επικράτησαν ο Δημήτρης Λαδάς επί της Ηλιοπούλου, η Ειρήνη Λιάπη και ο Παναγιώτης Λάσπας. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ υπέστη καθαρή ήττα από τον ισχυρό ΕΕΣ Κορυδαλλού με 4-0. Αγωνίστηκαν ο Γιώργος Καραγιάννης, Ανδρέας Μαργαρίτης, Κώστας Κυριακίδης και Θεόδωρος Τσάκωνας. Επιπλέον, ισόπαλο 2-2 ήρθε το ματς Σ.Ο. Αιγάλεω Δ- Σ.Ο. Κορυδαλλού Β. Νίκησαν ο Ραφαήλ Σούλιος και ο Στέλιος Αποστολάκος ενώ ηττήθηκαν ο Γιάννης Κατρίτσης και ο Παύλος Καραγκούνης.
Στο Κύπελο κάτω των 10 ετών ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α μετά τη βαριά ήττα από το Φυσιολάτρη επανήλθε στις νίκες επικρατώντας με 4-0 του Πειραϊκού Β. Αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Κατωπόδης, ο Αντώνης Λάσπας, η Βούλα Παλιούρα και ο Ηλίας Τσάκωνας. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β ηττήθηκε φυσιολογικά από τον πολύ ανώτερο Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 3,5-0,5. Η μοναδική ισοπαλία ήρθε από την Παναγιώτα Ρήγα ενώ ηττήθηκαν ο Κωνσταντίνος Φλέσσας, ο Αλέξανδρος Τζέμος και ο Βασίλης Κασιούμης.
Οι αγώνες συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή με τις συναντήσεις του 4ου γύρου. Αποτελέσματα και κληρώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.