7 Απρ 2011

AΡΚΕΤΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΩΝ ΣΚΑΚΙΣΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ!

Στην απονομή της Α Γυμνασίου δυο παίκτες του Σ.Ο. Αιγάλεω μεταξύ των βραβευθέντων: ο Γιάννης Μαργαρίτης και η Ειρήνη Λιάπη. Αριστερά διακρίνεται ο αντιπεριφερειάρχης κ. Παπαντωνίου που έδωσε το παρόν στους αγώνες.

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι παίκτες μας στα τελικά σχολικά Αττικής που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία. Ξεχωρίζει η πρώτη θέση του πραγματικά πολύ ταλαντούχου Δημήτρη Κατωπόδη στη Β Δημοτικού, ο οποίος πλέον σε κάθε διοργάνωση της Αττικής κατατάσσεται στην πρώτη τριάδα. Στην πολύ δύσκολη ΣΤ Δημοτικού δυο από τους καλύτερούς μας παίκτες ο Παναγιώτης Λάσπας και ο Παναγιώτης Καλόφωνος έδωσαν πολύ σκληρές μάχες και κατετάγησαν 2ος και 3ος αντίστοιχα. Εντυπωσίασε και ο Γιάννης Μαργαρίτης με τη 2η θέση που κατέκτησε στην Α Γυμνασίου, σε μια κατηγορία που άλλοι τρεις μας παίκτες στάθηκαν πολύ καλά και πήραν την πρόκριση για το Πανελλήνιο Σχολικό. Συγκεκριμένα η Ειρήνη Λιάπη ήταν 6η στη γενική και δεύτερη στα κορίτσια, ενώ 7ος κατετάγη ο Δημήτρης Λαδάς και 14ος ο Χαράλαμπος Ταταράκης που συνεχώς ανεβαίνει και προσπαθεί να πιάσει τους πολύ ισχυρούς συνομίληκούς του στις ομάδες του Σ.Ο. Αιγάλεω. Την  πιο εντυπωσιακή όμως εξέλιξη παρουσιάζει ίσως η Παρασκευή Παλιούρα, η οποία μετά την 4η θέση στην Αττική στην κατηγορία κάτω των 10 ετών, μπήκε στην οχτάδα του σχολικού της γενικής βαθμολογίας και ανακηρυχθηκε πρωταθλήτρια Αττικής! Επιπρόσθετα, αρκετά καλός ήταν ο Νίκος Καυκαλάς (8ος) στην Ε Δημοτικού, αλλά και ο Βασίλης ο Κασιούμης που μετά τη 2η θέση στο περιφερειακό Δυτικής Αθήνας κατέκτησε και την 6η θέση στην τελική  φάση στη Β Δημοτικού στην πρώτη του εμφάνιση σε αγώνες.
Ακόμη, θα άξιζε να αναφερθούμε και σε κάποια παιδιά που πέρασαν στα τελικά Αττικής, πολλά από αυτά για πρώτη φορά και παρόλο που η κατάταξή τους δεν ήταν ψηλή,  τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πρόκειται για τους Γιάννη Κατρίτση (Ε Δημοτικού 3π.), Μελίνα Παντελή (Δ Δημοτικού 3π.) η οποία ήταν 1ο κορίτσι στο περιφερειακό Δυτ. Αθήνας, Ηλία Τσάκωνα (Γ Δημοτικού 4π -22ος), Αντώνης Λάσπα (Γ Δημοτικού 4π-27ος) ο οποίος κατέκτησε και την 1η θέση στο περιφερειακό Δυτικής Αθήνας) και Κωνσταντίνο Φλέσσα ( Γ Δημοτικού 3π). Επίσης θα άξιζε να αναφερθούμε και στη 3η θέση του Ανδρέα Μαργαρίτη στην Ε Δημοτικού στο περιφερειακό, ο οποίος για λόγους υγείας δεν κατάφερε να συμμετάσχεισ την τελική φάση.
Σε επόμενη ανάρτηση θα αναφερθούμε στα ομαδικά σχολικά.