5 Απρ 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ!


Άλλη μια επιτυχημένη διοργάνωση έφεραν σε πέρας η διοίκηση και τα μέλη του Σ.Ο. Αιγάλεω με την αρωγή βέβαια του Δία Πετρούπολης!

Με τη συμμετοχή 500 περίπου παιδιών έγινε την Κυριακή στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία η τελική φάση των Ατομικών Σχολικών Πρωταθλημάτων Αττικής. Το Σαββάτο στον ίδιο χώρο έγινε με επιτυχία και η τελική φάση των Ομαδικών  Σχολικών Πρωταθλημάτων Αττικής των Δημοτικών Σχολείων όπου συμμετείχαν 50 ομάδες. Τα οργανωτικά προβλήματα ήταν πολύ λίγα παρά τον ελάχιστο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους οι διοργανωτές (λιγότερο από μία εβδομάδα) για να φέρουν σε πέρας μια τόσο μεγάλη διοργάνωση! Πολλά συγχαρητήρια λοιπόν στα Εκπαιδευτήρια Νέα Παιδεία που παραχώρησαν τις εγκαταστάσεις τους και ανέλαβαν ολοκληρωτικά το κόστος των αγώνων σε μια περίοδο που τα οικονομικά των σωματείων και της ΕΣΣΝΑ βρίσκονται στο κόκκινο. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα μέλη του Σκακιστικού Ομίλου Αιγάλεω και του ΑΣΟ Δία Πετρούπολης που έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις για την επιτυχία της διοργάνωσης! Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο  Σ.Ο. Αιγάλεω έχει διοργανώσει οχτώ διαδημοτικά σχολικά Αιγάλεω- Χαϊδαρίου Αγίας Βαρβάρας, δύο περιφερειακά σχολικά της ΕΣΣΝΑ και για πρώτη φορά την τελική φάση των σχολικών πρωταθλημάτων Αττικής!
Στις επόμενες ανάρτησεις θα αναφερθούμε στα αποτελέσματα των αγώνων τα οποία βέβαια βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.