13 Φεβ 2011

KΑΘΑΡΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 8-4 ΕΠΙ ΤΟΥ Σ.Ο. ΠΑΓΚΡΑΤΙΟΥ!


Η ομάδα παρατεταγμένη σε θέση μάχης από παλιότερο αγώνα μπαράζ με τον Πανιώνιο που μας έδωσε την άνοδο στην Α Εθνική. Άλλη μια άνοδο στη κορυφαία κατηγορία εξασφάλισαν σήμερα οι παίκτες μας!

΄Αλλη μια νίκη και μάλιστα σχετικά εύκολα παρά τη μαχητικότητα που επέδειξε η αντίπαλη ομάδα στην προσπάθειά της να αποφύγει τον υποβιβασμό, σημείωσε σήμερα ο Σ.Ο. Αιγάλεω. Η ομάδα μας για άλλη μια φορά πήρε από την αρχή προβάδισμα εξαιτίας της μεγάλης υπεροχής που επέδειξε στις αναπτυξιακές σκακιέρες και το τελικό 8-4 ήρθε φυσιολογικά παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ισχυρών ανδρών του Σ.Ο. Παγκρατίου. Τις νίκες σημείωσαν ο πολύ εντυπωσιακός Θανάσης Καραγιάννης επί του Γερογιάννη, η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου επί της Γεωργοπούλου, η Ειρήνη Λιάπη επί της Φωτιάδου, η Φιλίππα Λιάπη επί της Φιλιανού, ο Δημήτρης Λαδάς επί του Ξύγκη, ο Παναγιώτης Καλόφωνος επί του Πρίνου και ο Παναγιώτης Λάσπας επί του Τσεκούρα. Ισόπαλες ήρθαν οι παρτίδες του Γιάννη Σπυρακόπουλου με τον Άγγελο Τζερμιαδιανό και του Αποστόλη Τσιροπούλα με τον Κοκόλια, ενώ ηττήθηκαν ο Δημήτρης Σκυριανόγλου από το Βαλντέν, ο Λάμπρος Παπακοσμάς από το Γαλανό και ο Παναγιώτης Ρηγάτος από τον Κανέλλο.
Στα άλλα παιχνίδια καθαρή νίκη σημείωσε και ο ΑΣ Παπάγου επικρατώντας του Πανελληνίου με 8-4, ενώ Ζήνων και Πειραϊκός επικράτησαν με το μικρότερο δυνατό σκορ 6,5-5,5 του ΓΣ Ασπροπύργου και του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας αντίστοιχα.
Η ομάδα μας με τη νίκη της αυτή εξασφάλισε την άνοδό της στην Α Εθνική Κατηγορία και συνεχίζει αήττητη την πορεία της με 5 νίκες σε 5 αγώνες στο φετινό Πρωτάθλημα!