11 Φεβ 2011

ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ!


Ο Ανδρέας Μαργαρίτης αγωνίζεται τις Κυριακές με τις ομάδες μας στο Κύπελο Αττικής Φιλίας!

Πολλές δραστηριότητες περιλαμβάνει το πρόγραμμα του σωματείου για το Σαββατοκύριακο. Κατ' αρχήν το Σαββάτο στις 6μ.μ. ξεκινάει το 14ο Όπεν Αιγάλεω με τη φιλοδοξία να γίνει το πιο επιτυχημένο τουρνουά με το χωρισμό σε δυο κατηγορίες ανάλογα με το βαθμό αξιολόγησης (elo). Αυτό επιβεβαιώνουν και οι μέχρι τώρα συμμετοχές! Συγκεκριμένα το όριο χωρισμού είναι το 1500 και αυτό αναμένεται να κάνει τη διοργάνωση πολύ πιο ανταγωνιστική!
Την Κυριακή το πρωί συνεχίζονται οι διασυλλογικές διοργανώσεις της ΕΣΣΝΑ με την ομάδα του Πρωταθλήματος να αγωνίζεται στο Παγκράτι με την τοπική ομάδα, όπως έχουμε αναφερθεί αναλυτικά σε προηγούμενο άρθρο, ενώ παράλληλα συνεχίζεται και το Κύπελλο Αττικής Φιλίας. Για τον 5ο γύρο της διοργάνωσης ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α υποδέχεται το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β φιλοξενείται από το Σ.Ο. Περιστερίου και ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ αγωνίζεται στην Πετρούπολη με τον ΑΣΟΠ Δία Γ.
Την Κυριακή το απόγευμα στις 6:30 θα λάβει χώρα η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας όπου θα τιμηθούν και σκακιστές που έχουν διακριθεί τη χρονιά που μας πέρασε και θα γίνουν οι απονομές του 1ου Παιδικού Τουρνουά που διοργάνωσε ο σύλλογος.