27 Ιαν 2011

ΜΕ ΓΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΟΑ!

Φωτογραφία από παλιότερους  αγώνες των νεανικών μας ομάδων: ο Γιάννης Σπυρακόπουλος δίνει οδηγίες και τα παιδιά τις ακούν προσεκτικά, εκτός από την Ειρήνη Λιάπη που έχει πιάσει την κουβέντα με αντίπαλο παίκτη!

Στον Ασπρόπυργο με την τοπική ισχυρή ομάδα που ξεκίνησε και αυτή με δυο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια το πρωτάθλημα θα αγωνιστεί η ομάδα μας την Κυριακή. Το παιχνίδι έχει ιδαίτερη σημασία για την ομάδα μας στην προσπάθειά της να καταλάβει μια θέση στην πρώτη τριάδα. Στην προϊστορία, τα τελευταία χρόνια οι ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες δυο φορές το 2006 και πέρυσι. Το 2006, στα πλαίσια της Β Εθνικής Κατηγορίας οι ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 6-6, με τον Ασπρόπυργο να παίρνει το μοναδικό του βαθμό στο πρωτάθλημα και να υποβιβάζεται, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω τερμάτισε τρίτος στον όμιλό του. Πέρυσι η ομάδα μας επικράτησε καθαρά με 7,5-4,5. Στις άλλες συναντήσεις, που παρουσιάζουν όλες μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, ο Α.Σ. Παπάγου υποδέχεται το Ζήνωνα, ο Σ.Ο. Παγκρατίου τον Πειραϊκό και ο Πανελλήνιος το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας.
Στο Κύπελο Αττικής Φιλίας που συνεχίζεται επίσης την Κυριακή με τις ομάδες μας να μαζεύουν πολύτιμες εμπειρίες, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Α υποδέχεται το Σ.Ο. Παγκρατίου, ο Σ.Ο. Αιγάλεω Β το Σ.Ο. Αμπελοκήπων, ενώ ο Σ.Ο. Αιγάλεω Γ αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πανιώνιο ΓΣ Γ.
Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας!
Αποτελέσματα, κληρώσεις και βαθμολογίες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.