16 Ιαν 2011

ΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΠΟΑ!

Ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος, η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου και η Ειρήνη Λιάπη ήταν από τους πρωταγωνιστές της μεγάλης νίκης επί του Ζήνωνα, τον οποίο δεν είχαμε κερδίσει ποτέ σε σημαντικό παιχνίδι! Στη φωτογραφία αγωνίζονται σε παλιότερο αγώνα στο Πανελλήνιο Ομαδικό Παίδων Κορασίδων που διεξήχθη στη Χαλκίδα.

Με μια σημαντική νίκη επί του ισχυρού Ζήνωνα Γλυφάδας με το οριακό 6,5-5,5 ξεκίνησε ο Σ.Ο. Αιγάλεω τις υποχρεώσεις του στον Προκριματικό όμιλο Α Εθνικής. Ο αγώνας ήταν δραματικός και περιείχε πολλές ανατροπές. Τις νίκες για το Σ.Ο. Αιγάλεω σημείωσαν ο Αποστόλης Τσιροπούλας επί του Φραγκιαδάκη, η Θοδώρα Κουτσογιαννοπούλου επί της Shamash, o Πολυχρόνης Δρακόπουλος επί του Παπαδόπουλου, η Ειρήνη Λιάπη επί της Αποστολοπούλου και η Φιλίππα Λιάπη επί της Μπούζα. Ισοπαλίες έφεραν ο ΙΜ Θανάσης Καραγιάννης  με τον Κολιόπουλο στο ντεπούτο του με την ομάδα, ο Παναγιώτης Ρηγάτος με το Ζέρβα και ο Παναγιώτης Καλόφωνος με το Δρακουλάκο. Ηττήθηκαν ο Γιάννης Σπυρακόπουλος από τον Παπασταυρόπουλο, ο Δημήτρης Σκυριανόγλου από τον Κόρδη, ο Λάμπρος Παπακοσμάς από τον Ξαξίρη και ο Δημήτρης Λαδάς από το Ροϊνό. Γενικά η ομάδα μας έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δείχνει ότι μπορεί να πρωταγωνιστήσει στον ΠΟΑ.  Επόμενος αντίπαλος της ομάδας μας ο δυνατός ΑΣ Παπάγου, ο οποίος όμως στον πρώτο γύρο ηττήθηκε από το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 7-5. Στα άλλα παιχνίδια σημαντικές νίκες σημείωσαν ο Πανελλήνιος επί του Σ.Ο. Παγκρατίου με 7-5 και ο Ασπρόπυργος με επίσης 7-5  επί του Πειραϊκού.
Στο Κύπελο Αττικής Φιλίας η πρώτη μας ομάδα νίκησε χωρίς αγώνα το Σ.Ο. Ηλιούπολης, η δεύτερη ομάδα μας επικράτησε του Σ.Ο. Χαλανδρίου Β με 6-1 και η τρίτη μας ομάδα ηττήθηκε από το Σ.Ο. Κορυδαλλού με 5,5-2,5.