9 Ιαν 2011

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ Α ΕΘΝΙΚΗΣ 2011

Ο Γιώργος Κουλαξουζίδης μετά από τρία επιτυχημένα χρόνια στη Σκακιστική Ακαδημία Χαλκίδας, επέστρεψε στα πάτρια εδάφη και θα αγωνίζεται με τη φανέλα που από μικρό παιδί αγαπούσε: αυτή του Σ.Ο. Αιγάλεω!

Την Κυριακή 16 Ιανουαρίου με αντίπαλο τον πολύ ισχυρό Ζήνωνα Γλυφάδας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του στον ΠΟΑ η ομάδα του Σ.Ο. Αιγάλεω. Πρόκειται για πουλ οχτώ ομάδων με τις τρεις πρώτες να ανεβαίνουν στην Α Εθνική κατηγορία και τις δυο τελευταίες να υποβιβάζονται. Όλες οι ομάδες παρουσιάζονται ισχυρές και περίπου ισοδύναμες με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να γίνουν προβλέψεις. Στόχος του Σ.Ο. Αιγάλεω είναι μια καλή εμφάνιση και είσοδος στην πρώτη τριάδα, αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμμετάσχει στην τελική φάση της Α Εθνικής για οικονομικούς λόγους, εκτός αν οι αγώνες γίνουν στην Αθήνα.
Το πρόγραμμα του Σ.Ο. Αιγάλεω είναι το παρακάτω:
1η αγωνιστική (16/1): Σ.Ο. Αιγάλεω - Ζήνων Γλυφάδας
2η αγωνιστική (23/1): Σ.Ο. Αιγάλεω - ΑΣ Παπάγου
3η αγωνιστική (30/1): Γ.Σ. Ασπροπύργου - Σ.Ο. Αιγάλεω
4η αγωνιστική  ( 6/2): Σ.Ο. Αιγάλεω - Πανελλήνιος ΓΣ
5η αγωνιστική (13/2): Σ.Ο. Παγκρατίου - Σ.Ο. Αιγάλεω
6η αγωνιστική (20/2): Σ.Ο. Αιγάλεω - Πειραϊκός
7η αγωνιστική (27/2): Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας - Σ.Ο. Αιγάλεω
Η προκήρυξη του ΠΟΑ όπως και η γενική προκήρυξη των διασυλλογικών πρωταθλημάτων είναι αναρτημένες στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.
Επιπλέον, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου ξεκινάει και το Κύπελο Αττικής Φιλίας, μια ενδιαφέρουσα διοργάνωση που δίνει τη δυνατότητα τόσο στους αναπληρωματικούς παίκτες αγωνιστούν, όσο και στα παιδιά των αναπτυξιακών ομάδων να αποκτήσουν περισσότερες εμπειρίες. Ο Σ.Ο. Αιγάλεω θα αγωνιστεί με τρεις ομάδες.