27 Δεκ 2010

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΝΕΑΝΙΚΑ 18 ΚΑΙ 20 ΕΤΩΝ 2011

Από την περσινή απονομή των νεανικών Ελλάδας που έγιναν πάλι στο Περιστέρι. Δεξιά διακρίνεται ο Λεωνίδας Λιάσκος μαζί με τους Παυλίδη και Καφώρο. Την απονομή έκανε ο πολύ δραστήριος πρόεδρος της ΠΣ Περιστερίου κ. Μπέλλος, ο οποίος μας έχει συνηθίσει σε πολύ επιτυχημένες διοργανώσεις!

Μια πολύ καλή ευκαιρία για παρτίδες με πολύ ισχυρούς αντιπάλους θα έχουν οι σκακιστές μας στη διοργάνωση των Πανελλήνιων Νεανικών κάτω των 18 και κάτω των 20 ετών που θα διεξαχθούν για άλλη μια φορά στο Περιστέρι! Οι αγώνες θα γίνουν από τις 3 μέχρι τις 9 Ιανουαρίου και θα γίνουν με ελβετικό σύστημα 9 γύρων. Το παράβολο συμμετοχής είναι και στις δύο κατηγορίες 60 ευρώ για αυτούς που δεν αγωνίστηκαν στα προκριματικά και 30 ευρώ για αυτούς που αγωνίστηκαν.
Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αγώνες δίνουν και μόρια για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Την περσινή χρονιά ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω είχε μια μεγάλη διάκριση αφού ο Λεωνίδας Λιάσκος κατέκτησε την τρίτη θέση στην κατηγορία κάτω των 18 ετών!
Μπορείτε να διαβάσετε την προκήρυξη εδώ:
Δηλώσεις συμμετοχής με τα πλήρη στοιχεία του σκακιστή στον κ. Πρεβενιό στην ηλεκτρονική διεύθυνση mprevenios@gmail.com, αυστηρά μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου.