18 Οκτ 2010

ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ! ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ!

Οι πρωταγωνιστές του final-8 μαζί με τον Έφορο Ανάπτυξης Γιάννη Σπυρακόπουλο και την αρχηγό της ομάδας στον τελικό Νατάσα Παγάνογλου περιχαρείς αμέσως μετά την απονομή του τροπαίου!

Μια ακόμη χρυσή σελίδα στην ιστορία αυτής της ομάδας γράφτηκε απόψε το βράδυ, με την καθαρή νίκη επί της πραγματικά πανάξια δευτεραθλήτριας Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου! Οι παίκτες μας, αν και ήταν μάλλον αρκετά νευρικοί, κατάφεραν και πήραν μια σπουδαία νίκη με 4-2 και μαζί το δεύτερο συνεχόμενο Πρωτάθλημα Αττικής Παμπαίδων! Στον αποψινό τελικό νίκησαν ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ο Παναγιώτης Λάσπας και  η Ειρήνη Λιάπη, ισοπαλία έφεραν ο Δημήτρης Λαδάς και ο Γιάννης Μαργαρίτης, ενώ ηττήθηκε ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος. Πάντως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και σε άλλα τέσσερα παιδιά που συνέβαλαν εξίσου στην πορεία αυτής της ομάδας, αλλά δεν είχαν την ευκαιρία να παίξουν στο μεγάλο τελικό: στο Γιάννη Κατωπόδη, τη Φιλίππα Λιάπη, το Νίκο Καυκαλά και το Γιώργο Καραγιάννη!
Τρίτη αναδείχτηκε η ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου που επικράτησε του Φυσιολάτρη Νικαίας με 5-1, ενώ η Εστία Νέας Σμύρνης κατέλαβε την πέμπτη θέση επικρατώντας στο 15λεπτο μπαράζ της πολύ νεανικής ομάδας της Αίγλης Παπάγου με 4-2.  Στη μάχη για την έβδομη θέση συγκρούστηκαν δυο ομάδες της Ανατολικής Αττικής με το ΣΑΣ Κορωπίου να επικρατεί του ΑΣ Λαυρίου με 4-2.
Οπότε η τελική κατάταξη του Πρωταθλήματος Αττικής Παμπαίδων διαμορφώθηκε ως εξής:
  1. Σ.Ο. Αιγάλεω
  2. Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου
  3. Παράδεισος Αμαρουσίου
  4. Φυσιολάτρης Νικαίας
  5. Εστία Νέας Σμύρνης
  6. Αίγλη Παπάγου
  7. ΣΑΣ Κορωπίου
  8. Α.Σ. Λαυρίου