17 Οκτ 2010

ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΟ ΤΕΛΙΚΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ!

Ειρήνη Λιάπη και Πολυχρόνης Δρακόπουλος, από τους βασικούς συντελεστές μιας θαυμάσιας πορείας!

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν πραγματικά στους παίκτες μας που πριν από λίγες ώρες κατάφεραν να προκριθούν σε ένα ακόμη τελικό πρωταθλήματος Αττικής! Νίκησαν καθαρά με 4,5-1,5 την πραγματικά πολύ καλή ομάδα του Παράδεισου Αμαρουσίου, ενός σωματείου που υπό την καθοδήγηση του έμπειρου μετρ Στάθη Γαζή εμφανίζεται πάντα ισχυρό στις μικρές ηλικίες! Νίκησαν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος, ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ο Γιάννης Μαργαρίτης και ο Γιάννης Κατωπόδης, ισοπαλία έφερε η Ειρήνη Λιάπη, ενώ ηττήθηκε ο Δημήτρης Λαδάς. Στον αυριανό τελικό θα αντιμετωπίσει τη Σκακιστική Επικοινωνία Ηρακλείου. Η εντυπωσιακή ομάδα του Νίκου Κομνηνού λύγισε την αντίσταση του παραδοσιακά ισχυρού Φυσιολάτρη Νικαίας, ο οποίος θα κονταροχτυπηθεί με τον Παράδεισο για τις θέσεις 3-4.
Συνολικά τα αποτελέσματα:
Σ.Ο. Αιγάλεω- Α.Ο. Παράδεισος Αμαρουσίου 4,5-1,5
Σκακιστική Επικοινωνία- Φυσιολάτρης Νικαίας 4-2
Αίγλη Παπάγου- ΑΣ Λαυρίου 3-3 (5-1)
Εστία Ν Σμύρνης- ΣΑΣ Κορωπίου 3-2
Οπότε το αυριανό πρόγραμμα έχει ως εξής:
Θέσεις 1-2: Επικοινωνία Ηρακλείου- Σ.Ο. Αιγάλεω
Θέσεις 3-4: Φυσιολάτρης- Παράδεισος
Θέσεις 5-6: Αίγλη Παπάγου- Εστία Ν. Σμύρνης
Θέσεις 7-8: ΑΣ Λαυρίου- ΣΑΣ Κορωπίου
Καλή επιτυχία στην ομάδα μας που συνεχίζει επί 16 αγώνες με θετικά αποτελέσματα! Ελπίζουμε αύριο οι παίκτες μας να σηκώσουν άλλο ένα τρόπαιο.

Στο Πρωτάθλημα Παίδων στον τελικό θα αγωνιστούν ο Σ.Ο. Καλλιθέας που έκανε τη μεγάλη έκπληξη επικρατώντας της πρωταθλήτριας και φαβορί ομάδας της Π.Σ. Περιστερίου με 3,5-2,5 και ο Φυσιολάτρης Νικαίας που επικράτησε του Ζήνωνα Γλυφάδας με 4,5-1,5. Οι δυο ηττημένοι θα αγωνιστούν στον μικρό τελικό για την τρίτη θέση.