20 Σεπ 2010

ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΝΕΑΝΙΚΑ!

Τρεις νίκες αυτήν την Κυριακή για τις ομάδες μας για τα διασυλλογικά νεανικά.
Συγκεκριμένα στο Πρωτάθλημα Παμπαίδων η ομάδα μας ξεπέρασε το εμπόδιο της πολύ καλής ομάδας της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου με 4-2. Νίκησαν ο Δημήτρης Λαδάς, ο Γιάννης Μαργαρίτης και η Ειρήνη Λιάπη, ισοπαλίες έφεραν ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος και ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ενώ ηττήθηκε ο Παναγιώτης Λάσπας. Η αντίπαλός μας, από ότι φαίνεται θα είναι μία από τις ομάδες που θα αγωνιστούν στο final-8.
Στο Πρωτάθλημα Παίδων η πολύ νεανική ομάδα μας διπλασίασε τις νίκες της επικρατώντας εύκολα της ΣΠΚ Φυλής με 6-0. Αγωνίστηκαν ο Παναγιώτης Ρηγάτος, ο Γιάννης Κατωπόδης, ο Νίκος Καυκαλάς, η Φιλίππα Λιάπη, ο Ιάσων Αποστολάκος και ο Γιώργος Καραγιάννης. Η συνέχεια αναμένεται ιδαίτερα δύσκολη για την ομάδα μας όσο περνούν οι γύροι, ενώ στόχος της είναι να συμμετέχει στο final-8 και να αποκομίσει πολύτιμες εμπειρίες.
Ελπιδοφόρο ήταν το ξεκίνημα και μάλιστα με νίκη με 3-0 επί της πάντα ισχυρής σε αυτές τις ηλικίες Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας για την πρώτη ομάδα κάτω των 8 ετών!  Αγωνίστηκαν ο Δημήτρης Κατωπόδης, ο Αντώνης Λάσπας και ο Ηλίας Τσάκωνας. Σε αυτήν τη διοργάνωση αγωνίστηκε και η δεύτερή μας ομάδα η οποία ηττήθηκε από τον Πειραϊκό Ο.Σ.με 2,5-0,5.  Τη μοναδική ισοπαλία έφερε ο Κωνσταντίνος Φλέσσας, ενώ ηττήθηκαν ο Αλέξανδρος Τζέμος και ο Στέλιος Σεραφίδης.
Την επόμενη Κυριακή συνεχίζονται και οι τρεις διοργανώσεις.
Αναλυτικά αποτελέσματα στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ www.essnachess.gr