2 Μαΐ 2010

ΑΣΧΗΜΗ Η ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ Σ.Ο. ΑΙΓΑΛΕΩ


Οι μικροί (γεννηθέντες το 2003) Δημήτρης Κατωπόδης και Παναγιώτα Ρήγα δίνουν σκληρές μάχες κάθε Κυριακή με τις νεανικές ομάδες του σωματείου μας! Στη φωτογραφία απολαμβάνουν τα κύπελα που κέρδισαν στο Διαδημοτικό Σχολικό!

Δεν τα πήγαν καλά οι ομάδες μας στα σημερινά νεανικά Αττικής και ηττήθηκαν σε κρίσιμα παιχνίδια.
Συγκεκριμένα στο Ομαδικό Παίδων Κορασίδων η ομάδα μας ηττήθηκε στον Ασπρόπυργο από την τοπική ομάδα με 4-2. Νικήσαν ο Δημήτρης Λαδάς και ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος ενώ ηττήθηκαν ο Παναγιώτης Ρηγάτος, ο Γιώργος Καραγιάννης, η Ειρήνη Λιάπη και η Φιλίππα Λιάπη.
Η πρώτη μας ομάδα κάτω των 14 ηττήθηκε από την ομάδα του ΕΕΣ Κορυδαλλού με 3-1. Νίκησε ο Γιάννης Μαργαρίτης και ηττήθηκαν ο Παναγιώτης Καλόφωνος, ο Παναγιώτης Λάσπας και ο Γιάννης Κατωπόδης. Η δεύτερή μας ομάδα ήρθε ισόπαλη με την ΑΕ Ποντίων Μελισσίων με 2-2. Νίκησαν ο Ιάσων και Στέλιος Αποστολάκος και ηττήθηκαν ο Χαράλαμπος Ταταράκης και ο Θοδωρής Τσάκωνας.
Η πρώτη μας ομάδα κάτω των 10 ηττήθηκε από τον Πανιώνιο ΓΣ με 3-1. Ισοπαλίες από το Νίκο Καυκαλά και Παύλο Καραγκούνη και ήττες από Ανδρέα Μαργαρίτη και Δημήτρη Κατωπόδη. Η δεύτερή μας ομάδα ήρθε ισόπαλη με την ΠΣ Περιστερίου με 2-2, με νίκες του Κώστα Κυριακίδη και της Παναγιώτας Ρήγα και ήττες του Αντώνη Λάσπα και του Γιάννη Κατρίτση.
Η τρίτη μας ομάδα ήρθε ισόπαλη με το ΦΟ Ελληνικού με 2-2. Νίκησε ο Ηλίας Τσάκωνας, ισοπαλίες από Λεωνίδα Πρέκα και  Αλέξανδρο Τζέμο και ήττα από το Κώστα Φλέσσα.
Οι αγώνες συνεχίζονται την επόμενη Κυριακή με τις συναντήσεις του 5ου γύρου. Αποτελέσματα και κληρώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.