10 Ιαν 2010

HTTA ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΡΗ ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ!



O Δημήτρης Σκυριανόγλου αγωνίστηκε σήμερα με την ομάδα, αλλά, όπως και οι άλλοι μεγάλοι,δεν κατάφερε να φέρει κάποιο καλό αποτέλεσμα και η ομάδα ηττήθηκε με 7,5-4,5!

Δεν τα κατάφερε η ομάδα μας στην πρεμιέρα του ΠΟΑ με αντίπαλο την πολύ ισχυρή ομάδα της ΑΕΚ και γνώρισε την ήττα με 7,5-4,5. Παρόλη την εντυπωσιακή εμφάνιση των εφήβων, η εμφανής ανωτερότητα στις πάνω σκακιέρες  και η απουσία της Κουτσογιαννοπούλου διαμόρφωσαν το σχετικά ευρύ 7,5-4,5.
Τις νίκες πέτυχαν ο Λιάσκος επί του Κοσμά Λέκκα, ο Λαδάς επί του Τσίρου, ο Δρακόπουλος επί του Γρηγοριάδη και η Ειρήνη Λιάπη επί της Τσέργα. Ισοπαλία έκανε  ο Τσιροπούλας με το Μίχο, ενώ ηττήθηκαν ο Σπυρακόπουλος από το Μουτούση, ο Σκυριανόγλου από τον Κοτρώτσο, ο Τσαγκαρόπουλος από το Γρηγοριάδη, ο Παπαδάκης από τον Τεπελένη, η Φιλίππα Λιάπη από την Παχάκη και η Κιζιρίδου στην επανεμφάνισή της από την Πετσετίδη.
Στα άλλα αποτελέσματα του ομίλου μας ξεχωρίζει σαφώς η νίκη του πολύ ανεβασμένου Πειραϊκού επί του Πανελληνίου με 6,5-5,5. Φαίνεται ότι η προσθήκη των αδελφών Χαμπεσή και του Στεφανή σε θέσεις που πόναγε η ιστορική ομάδα του Πειραιά, την ισχυροποίησε ιδιαίτερα. Εντυπωσιακός ο Ζήνων Γλυφάδας κέρδισε εύκολα το Δία Πετρούπολης με 10-2 ενώ δε συνάντησε προβλήματα και ο Γ.Σ. Ασπροπύργου επικρατώντας του ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων με 7,5-4,5.
Στις άλλες κατηγορίες ξεχωρίζουν οι νίκες των νεοφώτιστων στη Γ Εθνική Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας επί του Παράδεισου Αμαρουσίου με 7,5-2,5 και στην Α Τοπική Σ.Ο. Κορυδαλλού επί της Σκακιστικής Επικοινωνίας Ηρακλείου με 4,5-3,5!
Αναλυτικά αποτελέσματα στην καινούρια ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ www.essnachess.gr