9 Ιαν 2010

ΤΡΙΤΟΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΛΙΑΣΚΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΦΗΒΩΝ!



Ο Λεωνίδας Λιάσκος εντυπωσίασε με τη θαυμάσια εμφάνισή του και την κατάληψη της τρίτης θέσης στο Πανελλήνιο Εφήβων. Μετά τις πολλαπλές διακρίσεις στα νεανικά Αττικής, ήταν καιρός να κάνει ενα βήμα παραπάνω και να διακρίνεται σε επίπεδο Ελλάδας!

Πολύ μεγάλη εμφάνιση και τρίτη θέση για το Λεωνίδα Λιάσκο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων που διεξήχθη στο Περιστέρι! Ο Λεωνίδας έπαιξε πραγματικά πολύ καλό σκάκι και απέδειξε ότι έχει τα προσόντα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους εφήβους της χώρας. Μάλιστα η τρίτη θέση τον πριμοδοτεί και με μόρια για τις πανελλαδικές εξετάσεις. Οι τρεις πρώτοι ανά κατηγορία είναι οι παρακάτω:

Έφηβοι:
  1. Παυλίδης Αντώνης (Σ.Ο. Καβάλας)
  2. Καφώρος Άλκης (Φυσιολάτρης Νίκαιας)
  3. Λιάσκος Λεωνίδας (Σ.Ο. Αιγάλεω)
  
Νεάνιδες:
  1. Βατκάλη Δήμητρα (Σ.Ο. Καβάλας)
  2. Σπύρου Μαρίνα (Π.Σ. Περιστερίου)
  3. Μπαμπαγεωργοπούλου Φανή (Σ.Ο. Πολίχνης)

Εντυπωσιακά στάθηκε η Αλεξάνδρα Τερζιδάκη του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας που κατέλαβε την 4η θέση, ενώ δεν τα πήγε καλά η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου που αποχώρησε από τους αγώνες.

Νέοι Άνδρες
  1. Παυλίδης Αναστάσιος (Α.Ο. Κύδων Χανίων)
  2. Γκούμας Γιώργος (Φυσιολάτρης Νίκαιας)
  3. Χριστοδούλου Παναγιώτης (ΕΕΣ Κορυδαλλού)

Στην κατηγορία αυτήν αγωνίστηκαν ο Αποστόλης Τσιροπούλας, ο οποίος με 5 βαθμούς σε 9 αγώνες κατέλαβε την 13η θέση αλλά μπορούσε να παίξει πολύ καλύτερα και ο 12χρονος Δημήτρης Λαδάς που στάθηκε αρκετά καλά με τους 4 βαθμούς που σημείωσε. Επιπλέον, αγωνίστηκε και ο Αιγαλιώτης Κώστας Κοσμίδης, ο οποίος έχει παραχωρηθεί σε ομάδα της Θεσσαλονίκης για το χρόνο των σπουδών του και συγκέντρωσε 3,5 βαθμούς στην πρώτη του σημαντική διοργάνωση.

Νέες Γυναίκες:
  1. Ιορδανίδου Ζωή (Π.Σ. Περιστερίου)
  2. Παγάνογλου Νατάσα (Φ.Ο.Ν. Επικοινωνία Ηρακλείου)
  3. Παυλίδου Κατερίνα (Α.Ο. Κύδων Χανίων) 

Αποτελέσματα και βαθμολογίες στην επίσημη ιστοσελίδα των αγώνων στη διπλανή στήλη της σελίδας μας.