25 Ιαν 2010

ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ 6-6 ΜΕ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!



Ο Παναγιώτης Ρηγάτος έχει δείξει στοιχεία μεγάλης ανόδου τον τελευταίο καιρό και αποτελεί αναντικατάστατο μέλος της ομάδας μας στον Προκριματικό Όμιλο Α Εθνικής! Στη φωτογραφία που είναι από το final-8 του Πρωταθλήματος Παίδων 2009, δακρίνονται επίσης ο Κώστας Κουτσογιαννόπουλος, η Φιλίππα Λιάπη και ο Γιώργος Καραγιάννης.

Σε ένα τελείως αμφίρροπο παιχνίδι ο Σ.Ο. Αιγάλεω αναδείχθηκε ισόπαλος 6-6 με την ομάδα του Πανελληνίου. Η ομάδα μας βρέθηκε να προηγείται με 6-5 και ο Γιώργος  Παπαδάκης να έχει κερδισμένη θέση επί του Ευθυμιάτου, αλλά κάποια λάθη γύρισαν την παρτίδα με αποτέλεσμα το τελικό 6-6! Στα άλλα αποτελέσματα νίκες σημείωσαν οι Σπύρος Τσαγκαρόπουλος επί του Κλώκα, η Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου επί της Άσπας Δούνη, ο Παναγιώτης Ρηγάτος επί του Πέτρουλα, ο Δημήτρης Λαδάς επί της Γιαννάκη και ο Πολυχρόνης Δρακόπουλος επί του Γεωργιάδη. Ισόπαλες τέλειωσαν οι παρτίδες του Σαχταχτίνσκι με το Γιάννη Σπυρακόπουλο και της Ειρήνης Λιάπη επί της Μαρίας Δούνη. Ηττήθηκαν ο Δημήτρης Σκυριανόγλου από το Συμεωνίδη, ο Αποστόλης Τσιροπούλας από την Ιουλία Μάκκα, η Χριστίνα Κιζιρίδου από την Ευανθία Μάκκα και ο Λιάσκος Λεωνίδας από το Δούνη. Πάντως η ομάδα μας αγωνίστηκε με μαχητικότητα και υπάρχει μια ικανοποίηση για την πορεία της.
Στα άλλα παιχνίδια ξεχωρίζει η ισοπαλία του Γ.Σ. Ασπροπύργου με ένα από τα μεγάλα φαβορί τον Πανιώνιο. Εύκολη νίκη για την ΑΕΚ με 8-4 επί του ισχυρού Ζήνωνα, ενώ ο Πειραϊκός, επιβεβαιώνοντας ακόμη μια φορά τη μεγάλη του ενίσχυση, κέρδισε με το βαρύ 9-3 την ομάδα του ΔΗΚΕΠ, η οποία φαίνεται ότι, όπως και ο Δίας Πετρούπολης, δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό.
Την επόμενη Κυριακή η ομάδα μας θα ξεκουραστεί γιατί θα έχει ρεπό. Οι άλλες συναντήσεις θα είναι οι εξής:
Πανιώνιος- ΑΕΚ
ΔΗΚΕΠ Άνω Λιοσίων- Πανελλήνιος Γ.Σ.
Δίας Πετρούπολης- Ασπρόπυργος Γ.Σ.

Στις άλλες κατηγορίες ξεχωρίζουν η μεγάλη νίκη των 3 Αστέρων επί της Άνοιξης με 7,5-4,5 που τους δίνει πλέον πολλές ελπίδες να επανέλθουν στον ΠΟΑ, η νέα ευρεία νίκη του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας επί του Σ.Ο. Σπύρος Μπίκος με 7,5-2,5 κάτι που την κατατάσσει στα φαβορί για άνοδο στη Β Εθνική και η νίκη του Κότινου επί του Σ.Ο. Κορυδαλλού με 5,5-2,5 στο πρωτάθλημα της Α Τοπικής. Αποτελέσματα και πρόγραμμα αγώνων στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.