6 Δεκ 2009

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!

 

Οι παίκτες μας δίνουν τα χέρια στους αντιπάλους τους πριν το χθεσινό προημιτελικό με το Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας. Σε πρώτο πλάνο ο Γιάννης Μαργαρίτης που μετά από 7 αγώνες διατηρεί το αήττητο στην 1η σκακιέρα! Στο βάθος διακρίνεται ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Σκυριανόγλου που στο συγκεκριμένο αγώνα εκτελούσε χρέη αρχηγού. Αύριο οι παίκτες μας, μετά από επτά νίκες στη σειρά, θα αγωνιστούν στον αυριανό τελικό με μοναδικό στόχο την κατάκτηση της κορυφής! 

Με μια ομολογουμένως εντυπωσιακή εμφάνιση οι παίκτες μας δεν  άφησαν κανένα περιθώριο στην αρκετά ισχυρή ομάδα του Πανιωνίου την οποία και νίκησαν με 4,5-1,5. Έτσι η ομάδα των παμπαίδων πήρε καθαρά την πρόκριση για τον αυριανό τελικό, που θα αντιμετωπίσει την ομάδα-αποκάλυψη του Σ.Ο. Καλλιθέας, η οποία απέκλεισε την πάντα δυνατή ομάδα του Φυσιολάτρη, νικώντας την με 3,5-2,5! Στον αγώνα με τον Πανιώνιο νίκες σημείωσαν οι Παναγιώτης Καλόφωνος, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Δημήτρης Λαδάς και Ειρήνη Λιάπη, ισοπαλία σημείωσε ο Γιάννης Μαργαρίτης και ηττήθηκε ο Παναγιώτης Λάσπας. Φυσιολάτρης και Πανιώνιος θα αναμετρηθούν μεταξύ τους για το χάλκινο μετάλλιο. Στα άλλα παιχνίδια ο Πειραϊκός επικράτησε του Παράδεισου Αμαρουσίου με 3,5-2,5 και ο Ζήνων Γλυφάδας του Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας με 4,5-1,5.
Οπότε τα ζευγάρια των αγώνων κατάταξης είναι τα παρακάτω:

Θέσεις 1-2: Σ.Ο. Αιγάλεω- Σ.Ο. Καλλιθέας
Θέσεις 3-4: Πανιώνιος Γ.Σ.- Φυσιολάτρης Νίκαιας
Θέσεις 5-6: Πειραϊκός Ο.Σ.- Ζήνων Γλυφάδας 
Θέσεις 7-8: Παράδεισος Αμαρουσίου-  Σ.Ο. Νέας Φιλαδέλφειας


Πρώτες αναφέρονται οι ομάδες που έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση που τόσο ο κανονικός αγώνας όσο και το 15λεπτο μπαράζ λήξουν ισόπαλα με 3-3, διότι τερμάτισαν σε υψηλότερη φάση στην πρώτη φάση των αγώνων. Για τα ακριβή χρώματα ανατρέξτε στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ.