9 Νοε 2009

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ: ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ!


"H σκακιέρα", πίνακας του Juan Gris (1887-1927), μεγάλου Ισπανού ζωγράφου, εκ των κορυφαίων εκπροσώπων του Κυβισμού! Οι Pablo Picasso και Georges Braque, άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες, εκπρόσωποι αυτού του κινήματος που άλλαξε την οπτική γωνία που βλέπουμε την τέχνη στον 20ο αιώνα!

Συνεχίζονται την Κυριακή με τις συναντήσεις του 4ου γύρου τα διασυλλογικά πρωταθλήματα παίδων και παμπαίδων. Ο 4ος είναι ο προτελευταίος γύρος της αρχικής φάσης και επομένως ιδιαίτερα κρίσιμος. Στην τελική φάση (final-8) προκρίνονται οι οχτώ πρώτες ομάδες κάθε διοργάνωσης. To final-8 θα διεξαχθεί το τριήμερο 4 έως 6 Δεκεμβρίου σε χώρο που θα οριστεί από την ΕΣΣΝΑ. Οι ομάδες θα διασταυρωθούν ανάλογα με την κατάταξή τους στην πρώτη φάση δηλαδή 1-8, 2-7, 3-6 και 4-5.

Στο πρωτάθλημα παμπαίδων η ομάδα μας (3η στην περσινή διοργάνωση) που προηγείται με 6 βαθμούς και 16 πόντους (όσους και ο Παράδεισος Αμαρουσίου) θα αντιμετωπίσει την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα του ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου (6 βαθμοί, 12 πόντοι). Στον αγώνα, που θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο προγνωστικά δεν υπάρχουν. Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι ο Παράδεισος, που προέρχεται από εύκολη νίκη με 5-1 επί του Σ.Α.Σ. Κορωπίου θα αντιμετωπίσει τον πάντα ισχυρό Φυσιολάτρη. Ο Φυσιολάτρης που έχει 5 βαθμούς και προέρχεται επίσης από εύκολη νίκη με 5-1 επί του Ε.Ε.Σ. Κορυδαλλού, δεν έχει χρησιμοποιήσει ακόμη όλο του το δυναμικό αγωνιζόμενος με αρκετούς αναπληρωματικούς. Στις μάχες της τελικής οχτάδας αναμένεται να εμφανιστεί ισχυρότερος και να διεκδικήσει όπως πάντα μια θέση στην πρώτη τριάδα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής μεγάλης σημασίας νίκης πέτυχε ο Α.Σ. Παπάγου επί του ισχυρού φέτος Ζήνωνα με 3,5-2,5. Ακόμη και η ισοπαλία θα σήμαινε ουσιαστικά αποκλεισμός για τον Α.Σ. Παπάγου, αφού θα του αφαιρεθεί στο τέλος και 1 βαθμός λόγω της ήττας του χωρίς αγώνα στον προηγούμενο γύρο. Τώρα και οι δυο ομάδες διατηρούν ελπίδες για είσοδο στην τελική οχτάδα. Επιπλέον, αρνητική έκπληξη αποτελεί η ομάδα του Σ.Μ.Σ. Ελευσίνας που πριν από λίγα χρόνια πρωταγωνιστούσε η οποία έχει συγκεντρώσει μόλις 1 βαθμό σε 3 αγώνες!

Προκήρυξη-Αποτελέσματα-Κληρώσεις