22 Σεπ 2009

ΛΑΜΨΗ ΑΠΟ ΚΟΣΤΕΝΙΟΥΚ ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ!


Η όμορφη παρουσία της βασίλισσας του σκακιού Αλεξάνδρας Κόστενιουκ δεσπόζει στις εκδηλώσεις που διοργανώνονται στην Πετρούπολη από το Δία!  Η ζήτηση για συμμετοχή στο σιμουλτανέ έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία!

Η εντυπωσιακή παρουσία της  παγκόσμιας πρωταθλήτριας Αλεξάνδρας Κόστενιουκ ξεχωρίζει στις πολλές εκδηλώσεις που περιλαμβάνονται στο Σκακιστικό Φεστιβάλ που διοργανώνει ο δραστήριος τοπικός σύλλογος Α.Σ.Ο.Π. Δίας! Η μεγάλη Ρωσίδα σκακίστρια θα αντιμετωπίσει στις 14 Οκτωβρίου στην πλατεία Πετρουπόλεως σε αγώνα σιμουλτανέ 30 αντιπάλους. Οι εκδηλώσεις, που θα λάβουν χώρα μεταξύ 10 και 15 Οκτωβρίου, περιλαμβάνουν ακόμη αγώνες blitz τόσο για παιδιά, όσο και για ενηλίκους, προβολή ταινιών και φωτογραφιών,αλλά και μουσική, ποτά και σνακ για όσους πεινάσουν! Με αυτήν της την κίνηση η διοίκηση του πολύ δραστήριου σωματείου της Πετρούπολης θέλει να προβάλλει το άθλημα  πέρα από τα στενά όρια του σκακιστικού κύκλου  προσελκύοντας ακόμη και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης! Περισσότερες πληροφορίες αλλά και δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Αντώνη Παυλή 6987343215.

Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι η ομάδα της Πετρούπολης συνεχίζει την επιτυχημένη σειρά Όπεν τουρνουά, για τα οποία είχε συνεργαστεί τα προηγούμενα δύο χρόνια, στα πλαίσια του GRAND PRIX, με το Σκακιστικό Όμιλο Αιγάλεω. Αυτές τις ημέρες βρίσκεται σε εξέλιξη το 4ο Οπεν για το 2009, όπου συμμετέχουν 46 σκακιστές. Επιπλέον συνεχίζονται και οι αγώνες blitz με την επωνυμία << Θύελλα στη σκακιέρα>>. Περισσότερες πληροφορίες για τη δραστηριότητα του σωματείου στην ιστοσελίδα http://asopdias.wordpress.com.  Επιπρόσθετα,  όσοι είναι θαυμαστές της Κόστενιουκ μπορούν να βρούν χρήσιμα πληροφοριακά στοιχεία στην επίσημη ιστοσελίδα της http://www.kosteniuk.com.