18 Ιουν 2009

ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 7ο ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟ ΟΠΕΝ

Συγχαρητήρια στο Γιάννη Κατωπόδη που συμμετέχει και στο Φυσιολατρικό Όπεν! Είναι σίγουρο ότι οι κόποι του Γιάννη σύντομα θα ανταμειφθούν γιατί η συμμετοχή σε αγώνες έχει μεγάλη προπονητική αξία!

Ξεκίνησε σήμερα στο πολύ ωραίο Πολυχώρο του Δήμου Νίκαιας το 7ο Φυσιολατρικό όπεν με 145 συμμετοχές περίπου! Ο αριθμός είναι ικανοποιητικός, αν κρίνουμε ότι παράλληλα λαμβάνει χώρα και το παραδοσιακό πλέον Οπεν του Νέου Ηρακλείου με 240 συμμετοχές περίπου! Όλοι θυμόμαστε με νοσταλγία τα πρώτα χρόνια ζωής του τουρνουά που οι αγώνες διεξάγονταν σε υπαίθριο χώρο σε παρκάκι της Νίκαιας! Όταν όμως έπιανε και καμμιά βροχή οι παίκτες κάθονταν κάτω από κανένα δέντρο για να μη βραχούν! Ήταν δηλαδή ένα γνήσιο Φυσιολατρικό Οπεν! Όμως στη συνέχεια οι ανάγκες αυξήθηκαν, γιατί δήλωναν συμμετοχή όλο και περισσότεροι παίκτες και με τις δυνατότητες που απέκτησε ο συγκεκριμένος πολυχώρος, οι αγώνες μεταφέρθηκαν εκεί, όπου πλέον διεξάγονται κάθε χρόνο τα Νεανικά Πρωταθλήματα Αττικής και το μεγάλο όπεν << Τιμή στην Εθνική Αντίσταση>>!
Στο τουρνουά συμμετέχουν, εκμεταλευόμενοι και το τέλος της σχολικής χρονιάς, πολλοί νέοι παικτες. Από πλευράς Σ.Ο. Αιγάλεω συμμετέχουν οι ταλαντούχοι Παναγιώτης Ρηγάτος, Δημήτρης Λαδάς και Γιάννης Κατωπόδης.
Το 7ο Φυσιολατρικό Όπεν είναι παράλληλα και Πρωτάθλημα Αττικής Γυναικών. Η πρώτη Ελληνίδα παίκτρια των σωματείων της Αττικής θα πάρει την πρόκριση για το Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ελλάδας που θα γίνει και φέτος στην Καβάλα.
Περισσότερες πληροφορίες, αποτελέσματα και κληρώσεις στην ιστοσελίδα του Φυσιολάτρη www.fysiolatris.net.