9 Ιουν 2009

ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΝΕΑΝΙΚΟ!

Σταθερή στην πολιτική της για ανάπτυξη στις μικρές ηλικίες η διοίκηση του Σ.Ο. Αιγάλεω διοργανώνει μια πλειάδα αγώνων για μικρά παιδιά! Η φωτογραφία είναι από την απονομή στο τελευταίο Διαδημοτικό Σχολικό Πρωτάθλημα όπου διακρίνονται ο ταμίας Παναγιώτης Κυριακόπουλος, ο Εφορος Ανάπτυξης Γιάννης Σπυρακόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Καραχάλιος και ο Πρόεδρος Δημήτρης Σκυριανόγλου να ανακοινώνει τα ονόματα των νικητών!

Με τις συναντήσεις του 4ου γύρου συνεχίστηκε το 4ο Καλοκαιρινό Νεανικό. Οι μάχες άναψαν για τα καλά και το φινάλε αναμένεται συναρπαστικό. Στην κατηγορία κάτω των 14 ο Νίκος Σιδηρόπουλος του Πειραϊκού Ο.Σ. με 4 νίκες σε 4 αγώνες και είναι πλέον μόνος πρώτος μετά τη σημαντική νίκη του με αντίπαλο το Βασίλη Ξανθόπουλο του Φυσιολάτρη. Tον ακολουθούν με 3 βαθμούς τρεις παίκτες του Φυσιολάτρη (Παπαδόπουλος, Ξανθόπουλος, Μαρούδας), δύο του Σ.Ο. Αιγάλεω (Μαργαρίτης, Λαδάς) και η Μίγα της Σκακιστικής Ακαδημίας Αγίας Βαρβάρας.
Στην κατηγορία κάτω των 10 μετά τη μεγάλη νίκη του επί του πρωταθλητή Αττικής στο Σχολικό Παναγιώτη Καλόφωνου, ο μικρός Χρήστος Ανθόπουλος του Ασπροπύργου απέκτησε σημαντικό προβάδισμα. Τον ακολουθούν οι Καρακατσάνης και Καμίτσης με 3,5 βαθμούς.
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται ο 5ος γύρος και στις δύο κατηγορίες!

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΚΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 14

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 10