3 Μαΐ 2009

ΗΤΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΑΣ

Ο Δημήτρης Λαδάς αναντικατάστατο μέλος της ομάδας κάτω των 12!

Σε μια από τις χειρότερες Κυριακές στην ιστορία του συλλόγου εξελίχθηκε η σημερινή. Οι ήττες διαδέχονταν η μία την άλλη και όλες οι ομάδες μας απομακρύνθηκαν πολύ από τους στόχους τους.
ΜΙΚΤΟ ΝΕΑΝΙΚΟ
Σε πολύ άσχημη μέρα η ομάδα του μικτού ηττήθηκε από τον Πειραϊκό με το βαρύ 4,5-1,5. Μόνο ο Ρηγάτος διασώθηκε κερδίζοντας μάλλον εύκολα στη σκακιέρα κάτω των 16, ενώ ισοπαλία έφερε ο Ιάσων Αποστολάκος με το Ρόκα στην κάτω των 14. Από εκεί και πέρα Βατερλώ: αδικαιολόγητα πολύ γρήγορη ήττα για το Λάσπα στην κάτω των 10 από τον Καρακατσάνη, ήττες και για τους Κατωπόδη από το Σιδηρόπουλο και για τις αδελφές Λιάπη από Ασβεστοπούλου και Μανωλοπούλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ 12
Καθοριστική ήττα υπέστη η πρώτη μας ομάδα από το ΦΟΝ Επικοινωνία Ηρακλείου με 1-3.
Ηταν το μεγάλο ντέρμπυ της αγωνιστικής και η ομάδα του Ηρακλείου έχει πλέον σοβαρό προβάδισμα για την κατάκτηση του Κυπέλλου για άλλη μια φορά! Ο αγώνας κρίθηκε σε ένα απίστευτο λάθος του Πολυχρόνη Δρακόπουλου ο οποίος σε ένα τελείως κερδισμένο φινάλε με διαφορά πάνω έστησε έναν πύργο στην κίνηση! Σχετικά εύκολη νίκη για το Δημήτρη Λαδά επί του Χατζηλόϊζου στην τέταρτη σκακιέρα, ενώ ηττήθηκαν οι Μαργαρίτης Γιάννης στην πρώτη σκακιέρα από τον Πανάγο και ο Παναγιώτης Καλόφωνος μετά από μια αδικαιολόγητα κακή εμφάνιση στη δεύτερη σκακιέρα. Τα πράγματα δυσκόλεψαν πολύ πλέον για την ομάδα μας η οποία θέλει μόνο νίκη στον τελευταίο αγώνα για να διεκδικήσει κάτι καλό!
Δεν τα κατάφερε ούτε η δεύτερή μας ομάδα από την εντυπωσιακά προπονημένη ομάδα του ΑΣ Λαυρίου. Φαίνεται η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τον έμπειρο Υποψήφιο Μετρ Δημήτρη Σιαμίδη στο συγκεκριμένο σωματείο. Η ομάδα του Λαυρίου νίκησε με 2,5-1,5 και ελπίζει ακόμη σε κάτι καλό. Τη μοναδική νίκη σημείωσε στην πρώτη σκακιέρα ο Γιώργος ο Καφούρος εναντίον του πολύ ταλαντούχου Μαρασέδογλου ενώ ισοπαλία έφερε ο Ραφαήλ Σούλιος με το Φαλίν (8ος στο τελευταίο πρωτάθλημα Αττικής στην κατηγορία κάτω των 10) στην τέταρτη σκακιέρα (σε ένα φινάλε ανομοίων με πιόνι πάνω για τον παίκτη μας το οποίο όμως δεν κερδιζόταν). Ήττες για το Γιώργο Καραγιάννη και το Στέλιο Αποστολάκο.
Η τρίτη μας ομάδα νίκησε κάνοντας ικανοποιητική εμφάνιση την τρίτη ομάδα του Πανιωνίου με 2,5-1,5. Νίκησαν οι Μαργαρίτης Ανδρέας και Κλάδος Αγγελος, ισοπαλία έφερε ο Παύλος Καραγκούνης ενω έχασε η Παρασκευή Παλιούρα.

ΚΥΠΕΛΛΟ 16
Βαριά ήττα με 4-0 από το ΣΜΑΟ Καισαριανής, ύστερα μετά από ακόμη μία τραγική εμφάνιση, η οποία προκαλεί έντονο προβληματισμό, υπέστη η ομάδα μας στα 16. Κάτι η απουσία του Λιάσκου κάτι η κακή κατάσταση κάποιων παικτών μας συνετέλεσαν να έρθει ακόμη μία συντριβή. Η ομάδα μας έχασε πλέον κάθε ελπίδα διάκρισης και ο αγώνας του τελευταίου γύρου απέκτησε πλέον διαδικαστικό χαρακτήρα.