5 Μαΐ 2009

ΝΕΑΝΙΚΑ ΑΤΤΙΚΗΣ 6ος ΓΥΡΟΣ

Η Ειρήνη Λιάπη εμφανώς προβληματισμένη!

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει ο 6ος και τελευταίος γύρος των διασυλλογικών νεανικών της ΕΣΣΝΑ. Η ομάδα του μικτού θα υποδεχθεί το Σκακιστικό Όμιλο Κορυδαλλού και θα επιδιώξει τη νίκη για λόγους γοήτρου. Μην ξεχνάμε ότι το Μικτό είναι η σπουδαιότερη νεανική διασυλλογική διοργάνωση και κάθε αποτέλεσμα έχει ιδαίτερη σημασία.
Η ομάδα των 12 θα δώσει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι αφού θα αγωνιστεί στη Νίκαια με τον πάντα ισχυρό Φυσιολάτρη. Φυσικά το μόνο αποτέλεσμα που χρειάζεται είναι η νίκη, για να διεκδικήσει θέση στην πρώτη τριάδα. Τη νίκη θα αναζητήσουν και η δεύτερη και η τρίτη ομάδα με αντίπαλους τη δεύτερη ομάδα της Ενωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας και την πρώτη ομάδα της νεοσύστατης Σκακιστικής Ακαδημίας Αγίας Βαρβάρας. Και αυτές οι δυο ομάδες αγωνίζονται εκτός έδρας.
Στο Κύπελλο 16 η ομάδα μας θα αγωνιστεί με τη δεύτερη ομάδα της Ελευσίνας εκτός έδρας και αυτή. Ελπίζουμε αυτήν την εβδομάδα η ομάδα της Ελευσίνας να βρει αντίπαλο, γιατί αλλιώς οι παίκτες της σε λίγο θα ξεχάσουν το σκάκι! Περισσότερα για τις κληρώσεις στην ιστοσελίδα της ΕΣΣΝΑ στο http://www.essnachess.gr/.