6 Ιουν 2008

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίττας Σ.Ο.Αιγάλεω (10/2/2008)


P2100136.jpg

Σε μια λιτή άλλα όμορφη γιορτή, την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου στις 6.30 μ.μ., ο Σκακιστικός Όμιλος Αιγάλεω έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίττα του για το 2008. Στην εκδήλωση που έλαβε χώρα στο νέο εντευκτήριο του σωματείου (Ιερά Οδός 294, Εμπορικό Κέντρο La Mirage, 1ος όροφος) παρευρέθηκαν περισσότερα από 100 μέλη, αθλητές και φίλοι του σωματείου, στην πλειοψηφία τους μικροί σκακιστές.
Μετά από μια δύσκολη (λόγω της αναγκαστικής αλλαγής έδρας του σωματείου, αφού οι εργασίες του μετρό στην Πλατεία Δαβάκη προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στην παλιά αίθουσα) αλλά και εξαιρετικά δημιουργική χρονιά (με πολλές ατομικές και ομαδικές επιτυχίες για τους αθλητές του συλλόγου αλλά και εξαιρετικά μεγάλη δραστηριότητα με πλήθος τουρνουά και εκδηλώσεων – ο Σ.Ο.Αιγάλεω είχε τους περισσότερους ενεργούς αθλητές πανελλαδικά το 2007!) τα μέλη και οι φίλοι του Σ.Ο.Αιγάλεω είχαν την ευκαιρία να βρεθούν όλοι μαζί με αφορμή το ξεκίνημα της νέα χρονιάς.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αιγάλεω, η αντιδήμαρχος κ. Δήμητρα Μηλιώνη, η δημοτική σύμβουλος και πρόεδρος της Δημοτικής Βιβλιοθήκης κ. Χρύσα Κοπιτσή και η δημοτική σύμβουλος κ. Ειρήνη Δράκου (αμιγώς θηλυκή εκπροσώπηση ). Την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής εκπροσώπησε ο πρόεδρός της κ. Γιάννης Γαλάνης ενώ παρευρέθηκαν επίσης ο κ. Κώστας Σάμιος, πρόεδρος του συλλόγου δρομέων “O Απόλλωνας” και ο κ. Δημήτρης Λιάσκος, δημοτικός σύμβουλος Ελευσίνας και τέως πρόεδρος του Σκακιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Ελευσίνας.
Το Δ.Σ. και τα μέλη θα ήθελαν να ευχαριστήσουν όσους τίμησαν με την παρουσία τους τη κοπή της πίττας του σωματείου κι εύχονται σε όλους το 2008 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία, χαρά και δημιουργία.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Σ.Ο. Αιγάλεω

Δημήτρης Σκυριανόγλου

P2100136.jpg

P2100125.jpg

P2100116.jpg: Μερικοί από τους βραβευθέντες νεαρούς αθλητές του Σ.Ο.Αιγάλεω. Μπροστά (από αριστερά): Φιλίππα Λιάπη, Πολυχρόνης Δρακόπουλος, Γιώργος Καφούρος, Πίσω (από αριστερά): Γιώργος Κουλαξουζίδης, Θεοδώρα Κουτσογιαννοπούλου (η πολυνίκης του συλλόγου!) και Λεωνίδας Λιάσκος.

P2100125.jpg: Γενική άποψη από την κατάμεστη αίθουσα του σωματείου

P2100136.jpg: Αναμνηστική φωτογραφία μετά το τέλος της εκδήλωσης: (Από αριστερά) Χρύσα Κοπιτσή (δημοτική σύμβουλος, πρόεδρος δημοτικής βιβλιοθήκης Αιγάλεω), Ειρήνη Δράκου (δημοτική σύμβουλος Αιγάλεω), Άγγελος Ρουμελιώτης (αντιπρόεδρος Σ.Ο.Αιγάλεω), Δημήτρης Σκυριανόγλου (πρόεδρος Σ.Ο.Αιγάλεω), Δήμητρα Μηλιώνη (αντιδήμαρχος Αιγάλεω), Γιάννης Γαλάνης (πρόεδρος Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Νομού Αττικής), Γιάννης Σπυρακόπουλος (έφορος ανάπτυξης Σ.Ο.Αιγάλεω). Είναι χαρακτηρηστική η αμιγώς θηλυκή εκπροσώπηση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγάλεω :-)